Αιχμές από τη διοίκηση

15/10/2013 - 11:18

Gripiotis_Malamatinas_Vourgoutzis_TarlasΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, πριν από λίγα λεπτά, αναφορικά μα τα όσα συνέβησαν στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, στο ματς της 8ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη.

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν αναφέρονται γεγονότα ή περιστατικά που προκάλεσαν την έκρηξη των διοικούντων τον Αιολικό, ενώ τονίζεται πως "δε κάνουμε τη χάρη σε κανέναν να ασχοληθούμε μαζί του".

Είναι εμφανές πάντως, πως η ομάδα της Μυτιλήνης έχει παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο έπειτα από 48 ώρες ο θυμός δείχνει να ξεθυμαίνει και να επικρατεί η λογική.

Αναλυτικά: "Μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Οδυσσέα Ελύτη στο γήπεδο της Θερμής και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά και στο τέλος του αγώνα, έχουμε να δηλώσουμε ότι δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν να ασχοληθούμε μαζί του, γιατί θα του κάνουμε διαφήμιση που δεν αξίζει, έστω και αν αυτή είναι αρνητική. Θα ασχοληθούμε με την ομάδα μας, να διορθωθούμε εμείς και θα αφήσουμε τους άλλους στο κόμπλεξ τους και στην μιζέρια τους.

Με εκτίμηση Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey