Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών

20/11/2013 - 11:50

Aiolikos_Members_Tarlas_Valantis1Ο Αιολικός της νέας εποχής, που αναγεννάται από τις στάχτες του στο τοπικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες μια "εκστρατεία" εγγραφής μελών, που θα συνεισφέρουν υλικά και ηθικά στην προσπάθεια όλων των τμημάτων του συλλόγου, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε κάθε πρωτάθλημα και σε κάθε άθλημα.

Η συμμετοχή του Παναγιώτη Τρύφων στη διοίκηση, καθώς και του επί σειρά ετών προέδρου Σταύρου Γριπιώτη, πλαισιωμένων από έμπειρους παράγοντες με σημαντική προσφορά στην ιστορία του συλλόγου, εξασφαλίζουν ως ένα βαθμό τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος να επιστρέψει η ομάδα της Μυτιλήνης εκεί που ανήκει, ωστόσο σε κάθε τέτοια προσπάθεια ενεργό ρόλο παίζουν και οι φίλαθλοι, η δύναμη των οποίων μπορεί να να υπερκαλύψει την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός "γεμάτου πορτοφολιού".

Για το λόγο αυτό, ο Αιολικός κάνει άνοιγμα προς το φίλαθλο κόσμο του εντός και εκτός Λέσβου, διευρύνοντας τη λίστα των μελών του με ένα μηνιαίο ποσό εισφοράς τς τάξης των 10€. Μάλιστα, οι διοικούντες σκοπεύουν σύντομα να συγκαλέσουν γενική συνέλευση, με τη συμμετοχή των -τακτοποιημένων οικονομικά- μελών, αναλύοντάς τους τα επόμενα σχέδια του συλλόγου και δίνοντάς τους βήμα, ώστε να κάνουν τις προτάσεις τους για τη λειτουργία του Αιολικού.

Το Σάββατο, στον "Ταρλά", πολλοί ήταν εκείνοι που ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας και τα μέλη του ΣΦΑΜ για τις εγγραφές των μελών, με τις συμπληρωένες αιτήσεις της ημέρας να σκορπούν πλατιά χαμόγελα στη διοίκηση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοιωνούν με τα τηλέφωνα 2251055454 και 6989690999.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey