«Άρπαξε» Γόμο και για... Γ' Εθνική!

24/12/2013 - 19:32

Gomos_Petros_AELK_Agiasos1Την επίτευξη συμφωνίας με τον Πέτρο Γόμο ανακοίνωσε σήμερα ο Αιολικός, που πρόσθεσε έτσι στο δυναμικό του έναν αξιόλογο τερματοφύλακα με φιλοδοξίες και πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Πιστή στις εξαγγελίες της η διοίκηση, για δημιουργία μιας ομάδας με ποιοτικό ρόστερ που θα έχει όμως και ποδοσφαιρικό μέλλον, απέκτησε τον 21χρονο κίπερ που είχε μείνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα ελέυθερος από την ΑΕΛΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά και την προσεχή σεζόν, στη Γ' Εθνική πιθανότατα, εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία και τα μπαράζ ανόδου.

Να σημειωθεί ότι ο Γόμος είναι παλιός γνώριμος στον Αιολικό, αφού ανήκε για δύο χρόνια στην ομάδα της Μυτιλήνης, πριν τη μεταπήδή του το καλοκαίρι του 2011 στους Καλλονιάτες.

Μετά από αυτό το... δώρο, λόγω και των ημερών, οι διοικούντες τον Αιολικό ευχήθηκαν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και γενικώς σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του νησιού "Καλά Χριστούγεννα και το 2014 να βρει τον 'ΑΙΟ' εκεί που πραγματικά του αξίζει".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey