ΣΦΑΜ: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας…»

27/01/2014 - 15:12

egkainia_sfam_2011_7Μετά τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΛΚ, «Blue Sradines», ανακοίνωση –σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης- εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού στη Μυτιλήνη, με τον ΣΦΑΜ ωστόσο να στέκεται στην αδυναμία της Πολιτείας και της αυτοδιοίκησης να υποστηρίξουν την ικανοποιητική λειτουργία, εκτός του "Ταρλά", τόσο του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης όσο και του Κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα, ο δραστήριος ΣΦΑΜ σχολιάζει στην ανακοίνωσή του:

«Με λύπη και αγανάκτηση παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες το σίριαλ της ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Υποσχέσεις, λόγια, αόριστες κατηγορίες, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και στόχο. Είναι ντροπή για τον τόπο μας να μην υπάρχει γήπεδο, που να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ΚΑΙ εθνικών κατηγοριών, αλλά δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο που καλούμαστε να προσπεράσουμε, αφού τόσο το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης όσο και το Κολυμβητήριο δεν είναι ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των σωματείων που «φιλοξενούν».

Εν κατακλείδι, καλούμαστε να αγωνιζόμαστε σε γήπεδα τα οποία δεν πληρούν τα στοιχειώδη. Επιτέλους, αναλάβετε κύριοι τις ευθύνες σας απέναντι στο φίλαθλο κόσμο του νησιού και στους αθλητές, που προσφέρουν στον λεσβιακό αθλητισμό.

Με εκτίμηση

Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey