Πρώτη αγάπη και... παντοτινή!

03/02/2014 - 22:51 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2014 - 23:00

grippiotis_pitaΣηματοδοτώντας την πορεία επιστροφής στο ένδοξο παρελθόν της ομάδας σε μία εκδήλωση που όμοιά της δεν ξανάγινε, ο κόσμος του Αιολικού αποτύπωσε με συγκλονιστική παρουσία στο ξενοδοχείο «Elysion», την στήριξή του στην προσπάθεια επιστροφής του ιστορικού ΑΙΟ εκεί που πραγματικά ανήκει!

Κάτι παραπάνω από 350 φίλοι της ομάδας, κατέκλυσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του πολυτελούς ξενοδοχείου, παρευρισκόμενοι δίπλα στην οικογένεια του Αιολικού που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Τυχερός της βραδιάς, χωρίς αμφιβολία, αναδείχθηκε ο ίδιος ο Αιολικός που εμφανώς γεμάτος αυτοπεποίθηση και όραμα για μία νέα τοποθέτηση στην κοινωνία και στον αθλητισμό, με την δυναμική παρουσία του συμβουλίου στο οποίο ηγείται ο Σταύρος Γριπιώτης με την αρωγή της οικογένειας Τρύφωνα. 

Παρόντες μεταξύ άλλων παλαιών παραγόντων της ομάδας, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, παραγόντων άλλων ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων και παραγόντων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, ο Βουλευτής Λέσβου Παύλος Βογιατζής, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κώστας Αστυρακάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Πατερέλλης και Στρατής Κύτελης και ο πολιτευτής Σπύρος Γαληνός. 

kopi_pitas_aiolikosΟ Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, με χαρά καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας, τονίζοντας στη σύντομη ομιλία του ότι η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης, μετά από χρόνια ξεκινά μία εποχή επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες, θέτοντας ωστόσο στέρεες βάσεις για να θεμελιώσει το νέο του οικοδόμημα.

Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στα τμήματα του Αιολικού που λειτουργούν σε επίπεδο ακαδημιών στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο πόλο, τα οποία και παρευρίσκονταν σύσσωμα στην εκδήλωση, ομορφαίνοντας την τελετή.

Από εκεί και έπειτα, ο κ Γριπιώτης, τόνισε για μία ακόμη φορά, πως ο Αιολικός στηρίζει με κάθε τρόπο την προοπτική ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ενώ σχολίασε πως είναι αναγκαιότητα για το λεσβιακό ποδόσφαιρο, η δημιουργία ενός ακόμη γηπέδου με χλοοτάπητα στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

episimoi_aiolikosΣτην εκδήλωση χαιρέτισαν οι επίσημοι, με τις καλύτερες ευχές για την αναγέννηση του Αιολικού, με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσο Γιακαλή που συγκέντρωσε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω των εξελίξεων στον Ταρλά, να επιφυλάσσεται για τα σπουδαία μαντάτα για το γήπεδο μέσα στις επόμενες ημέρες, τονίζοντας ότι μετά από την οριστική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, θα είναι σε θέση να μιλήσει διεξοδικά για τα όσα προηγήθηκαν.

Τέλος βραβεύτηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του Αιολικού, με την εκδήλωση να κλείνει με την ευχή ο ποδοσφαιρικός Αιολικός να έχει κατορθώσει μέχρι το καλοκαίρι να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της "Ρεβάνς των Σπορ" αλλά και αύριο στα "Backsatge" του "SportLesvos.GR"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey