Αύριο η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

12/03/2014 - 12:49

klirwtida_epoΤην απόφαση να μεταφερθεί κατά μία ημέρα η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναμένοντας μεταξύ άλλων και τις δηλώσεις συμμετοχής των Κυπελλούχων στις κατά τόπους ΕΠΣ.

Το γεγονός ότι είναι προγραμματισμένοι για σήμερα αρκετοί τελικοί σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη σημερινή λήξη της διορίας για την απόφαση της συμμετοχής ή όχι στο θεσμό των ομάδων που κατακτούν το τρόπαιο στην Ένωσή τους, ανάγκασε την ΕΠΟ να παρατείνει για ένα 24ώρο την αγωνία.

Από την Ομοσπονδία, τονίζουν πάντως πως μέχρι στιγμής ο αριθμός των ομάδων κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και σίγουρα, θα ξεκαθαρίσουν αργά το απόγευμα το σύνολο όσων θα λάβουν τελικά μέρος στα επόμενα στάδια της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι ο Αιολικός έχει τοποθετηθεί στον 8ο όμιλο μαζί με τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ Πειραιά (Εθνικός), ΕΠΣ Αθηνών (Πανερυθραϊκός ή ΑΕ Ηρακλείου), ΕΠΣ Κυκλάδων (ΑΟ Σύρου), ΕΠΣ Χίου (Δάφνη Δαφνώνα ή Ηρακλής Θυμιανών) και ΕΠΣ Δωδεκάνησου (ΑΕΡ Αφάντου-Φοίβος Κρεμαστής και Ηρακλής Μαριτσών-ΠΑΣ Ασκληπειού οι ημιτελικοί).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey