Κεκλεισμένων των θυρών με Εθνικό;

13/03/2014 - 18:36

Ethnikos_Peiraios_2013-14_KaraiskakiΜια δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε τους πολυάριθμους φίλους του Αιολικού στην Αττική, αφού όπως όλα δείχνουν ο αγώνας στην έδρα του Εθνικού για το Κύπελλο Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Αιτία αποτελεί η ποινή που έχει επιβληθεί στον Εθνικό κατά τη διάρκεια των περσινών αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική και συγκεκριμένα μετά το επεισοδιακό ματς κόντρα στον Χαραυγιακό. Όπως είναι γνωστό, τέτοιου είδους τιμωρίες εκτίονται σε αγώνες της ίδιας διοργανώτριας αρχής. Έτσι η ποινή της ομάδας του Πειραιά παρέμενε μέχρι σήμερα "ανενεργή" έως το πρώτο επίσημο ματς διοργάνωσης της ΕΠΟ. Δεν προσμετρήθηκαν δηλαδή οι αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος, αφού αυτός είναι θεσμός της ΕΠΣ Πειραιά. Χρονικά λοιπόν, το πρώτο επίσημο ματς του Εθνικού μετά τα περσινά μπαράζ είναι κόντρα στον Αιολικό, την ερχόμενη Τετάρτη (19/3).

Ασφαλώς, κάτι τέτοιο ευνοεί αγωνιστικά τον Αιολικό, αφού οι γηπεδούχοι δε θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους. Όμως από την άλλη μεριά ήταν τέτοια η κάψα των φίλων του Αιολικού να βρεθούν στις κερκίδες και να υποστηρίξουν την ομάδα της Μυτιλήνης, μετά από μια ολόκληρη σεζόν στο τοπικό της Λέσβου, που δεν είναι βέβαιο ότι τη μάχη της κερκίδας θα την κέρδιζε ο Εθνικός. Εξάλλου, οι εν Αθήναις Αιολικοί έχουν αποδείξει τη δυναμική τους ακόμα και σε παιχνίδια αδιάφορα, δίχως βαθμολογικό κίνητρο ή ενδεχόμενη πρόκριση σε νοκ άουτ αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλιεσμένων των θυρών. Ωστόσο, ένα μικρό "παραθυράκι" είναι ακόμα ανοικτό, αφού πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις επιτρέπεται η είσοδος στις κερκίδες σε ένα μικρό αριθμό φιλάθλων, μέσω προσκλήσεων, όπως προβλέπει ο κανονισμός, κάτι που θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey