Κεκλεισμένων και στο Μοσχάτο με Εθνικό!

14/03/2014 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2014 - 15:32

Επαληθεύτηκαν οι φόβοι των φίλων του Αιολικού στην Αθήνα, αφού η αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί οριστικά κεκλεισμένων των θυρών.

Η ποινή του Εθνικού από τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική τη σεζόν 2012-13 και το επεισοδιακό ματς με τον Χαραυγιακό παραμένει σε ισχύ και έτσι θα εκτιθεί στον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης, που είναι ο πρώτος επίσημος χρονικά σε διοργάνωση της ΕΠΟ, μετά την περσινή διαδικασία για τα προνομιούχα εισιτήρια προβιβασμού στην τρίτη στην τάξη εθνική κατηγορία.

Όπως σας ενημέρωσε το "SL" από χθες, η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί σε περιορισμένο αριθμό ατόμων, έπειτα από λίστα που θα συγκροτηθεί κι από τις δύο ομάδες. Συνολικά 20 φίλαθλοι θα βρεθούν στις κερκίδες για το παιχνίδι.

Παράλληλα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (19/3), θα κάνει σέντρα στις 15:15 στο Γήπεδο του Μοσχάτου.

Θυμίζουμε, ότι μετά τη χθεσινή κλήρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας και σε ενδεχόμενη πρόκριση κόντρα στον Εθνικό, ο Αιολικός θα αγωνιστεί ξανά εκτός έδρας με αντίαπλο το νικητή του αγώνα Δάφνη Δαφνώνα-Πανερυθραϊκός, που θα διεξαχθεί στη Χίο (19/3, 15:30)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey