Κομνηνός: "Απόλυτα δίκαιη πρόκριση"

20/03/2014 - 10:06

Komninos_Giorgos_Coach1Ο Γιώργος Κομνηνός, όπως και γενικότερα όσοι συνόδευσαν την αποστολή του Αιολικού για το ματς με τον Εθνικό Πειραιά, ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο προπονητής του Αιολικού δήλωσε στο sportlesvos.gr για τη σπουδαία αυτή νίκη: "Πρόκειται για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και μια πρόκριση που τη δικαιούμασταν με βάση την εμφάνιση των δύο ομάδων επί 90 λεπτά. Από την πλευρά μας αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο με τον γρήγορο γκολ και με τον τρόπο που λειτουργήσαμε συνολικά μέσα στο γήπεδο. Τηρήσαμε κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει εξαρχής, εφαρμόσαμε στην πράξη όλα όσα είχαμε εντοπίσει στον αντίπαλο ως τρωτά σημεία και πιστεύω ότι απολύτως δίκαια πήραμε αέρα τριών γκολ στο παιχνίδι, τόσο στο 0-3 όσο και στο 1-4.

Στα τελευταία λεπτά επήλθε μια μικρή χαλάρωση λόγω του υπέρ μας σκορ, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών μας ήρθε η αποβολή και το πέναλτι. Όμως ακόμα και αυτό είναι ένα καλό μάθημα για τους ποδοσφαιριστές, αφού στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε 10 λεπτά. Πλέον προέχει να ξεκουραστούν οι παίκτες μας, ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος όπου οφείλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε απόλυτα σοβαροί και αμέσως μετά θα ασχοληθούμε με τον επόμενο αγώνα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey