Προσβλητικά τα... "ντόρτια" για Χατζηαλέξη!

20/03/2014 - 10:32 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2014 - 10:44

Ethnikos_pagkos_Xatzialeksis1Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Εθνικού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του Εθνικού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και την ήττα με 3-4 από τον Αιολικό.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» δήλωσε: "Εμένα δε με αντιπροσωπεύει αυτό το σκορ και μου είναι πολύ προσβλητικό που η ομάδα μου δέχτηκε τέσσερα γκολ. Παρόλα αυτά, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Στο 1-0 και στο 2-0 χάσαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Στη διαιτησία δεν θέλω να αναφερθώ. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ μέχρι το τελευταίο λεπτό ακόμη και στην τελευταία φάση του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, αλλά από κει και πέρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε και συνεχίζουμε.

Σήμερα είδαμε κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν. Πάντως αν και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, δεν αναιρείται η ποιότητα της ομάδας μας και αυτό το αποδείξαμε, καθώς καταφέραμε να φτάσουμε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Δεν θα σταθώ στα γκολ που δεν βάλαμε εύκολα. Θα σταθώ στα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν είχαμε τύχη, το τρίτο γκολ το δεχτήκαμε ουρανοκατέβατα...".

Από την πλευρά του ο έμπειρος επιθετικός του Εθνικού Παναγιώτης Σκαφτούρος τόνισε: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, τον Αιολικό, αλλά πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές και φάσεις που κρίνουν τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε νωθρά και από τη στιγμή που δέχεσαι γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Γενικά στο πρώτο 25λεπτο δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ, ατυχήσαμε και από κει και πέρα πιστεύω ότι ήταν και θέμα συγκυριών.

Δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, αλλά δεν είχαμε ούτε την τύχη μαζί μας. Η αντίπαλη ομάδα σκόραρε πρώτη και μετά το τρίτο γκολ ήταν λογικό να έχει δυνατή ψυχολογία και να παίρνει γήπεδο. Δε θεωρώ ότι για την ήττα μας έφταιγε κάτι στο παιχνίδι που έκανε ο Αιολικός. Πιστεύω ότι για τα προβλήματα που παρουσιάσαμε ευθυνόταν η δική μας κακή λειτουργία από τον τερματοφύλακα μέχρι τον σέντερ φορ. Σήμερα η αμυντική μας λειτουργία είχε προβλήματα...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey