Άδοξος αποκλεισμός!

26/03/2014 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2014 - 15:30

Panerythraikos_Aiolikos_Moutzouris1Ένας Αιολικός που δεν έμοιαζε σε καμία των περιπτώσεων με την ομάδα που διέλυσε τον Εθνικό Πειραιά πριν ακριβώς από μία εβδομάδα, γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν πριν από λίγη ώρα στη Νέα Ερυθραία και μετά από ένα αξιοπρόσεκτο σερί 34 νικών αποχαιρέτισε άδοξα το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Η ομάδα του Κομνηνού δεν είχε την φρεσκάδα του προηγούμενου παιχνιδιού, σε καμία περίπτωση την απόδοση και από ένα γκολ από δική της ολιγωρία στο 35΄ από τον Τσίπρα, τελικά αποχαιρέτισε το θεσμό, παίρνοντας ωστόσο ένα πολύτιμο μάθημα ενόψει των μπαράζ ανόδου.

 Ο Αιολικός αγωνίστηκε χωρίς τον Γόμο που ήταν ασθενής και με τον Σεραφίγγο να προέρχεται από ίωση, σπατάλησε θα λέγαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο στο πρώτο 45λεπτο και βρέθηκε πίσω στο σκορ από μία λάθος εκτίμηση του Καπταγιάννη. 

Panerythraikos_Aiolikos_LalasΈνα σουτ του Σεραφίγγου και ένα ακόμη του Γκιάτα από τα 40 μέτρα, ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Αιολικός στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε έναν Πανερυθραϊκό που αμυνόταν μαζικά και εξουδετέρωσε με την τακτική του τη μεσαία γραμμή της ομάδας της Μυτιλήνης που δεν μπορούσε να μεταφέρει τη μπάλα με αξιώσεις προς την αντίπαλη περιοχή. 

Το 1-0 σε ένα χρονικό σημείο που δεν προοιώνιζε μία τέτοια εξέλιξη, άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού και έδωσε το δικαίωμα στον Πανερυθραϊκό να αμυνθεί ακόμη πιο προσηλωμένα, πνίγοντας εν τη γενέσει την οποιαδήποτε επιθετική πρωτοβουλία του Αιολικού.

Τα στημένα του Θεαγένη Διονυσάτου, δημιούργησαν πονοκέφαλο στις αρχές του δευτέρου μέρους στους γηπεδούχους με τον Μολφέση ωστόσο να καθαρίζει και να μην επιτρέπει δύσκολες καταστάσεις στα καρέ του.

Panerythraikos_Aiolikos_telos1Ο Αιολικός έχασε στο τελευταίο 15λεπτο με τραυματισμό τον Μιχαλάκη που ήταν κινητικός και στο τελευταίο δεκάλεπτο που θα περίμενε κανείς να πάρει ρίσκα και να ψάξει το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, παρέμεινε σαν υπνωτισμένος από το αργό τέμπο των γηπεδούχων να παρακολουθεί το μοιραίο, χωρίς να δημιουργεί ούτε μία καθαρή ευκαιρία.

Η ήττα αυτή σημαίνει αποκλεισμό, αλλά έδωσε τη δυνατότητα στον Γιώργο Κομνηνό και στους παίκτες του, να δουν τις δυνατότητές τους και τα εναλλακτικά σχέδια δράσης τους σε ένα παιχνίδι που θα μοιάζει κατά πολύ με αυτά που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ, με ομάδες που ενδεχόμενα να παίζουν μαζικά άμυνα… Ότι καλύτερο σε ένα κακό απόγευμα για τον Αιολικό, οι 100 περίπου φίλοι του που τον υποστήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρά την ήττα, στο άκουσμα του τελευταία σφυρίγματος αποθέωσαν την ομάδα του Κομνηνού, ζητώντας επιτατικά την άνοδο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανερυθραϊκός: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκρίτσας, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδράκτας (90΄ Παπαδόπουλος), Λάσκαρης, Τσίπρας (80΄ Μίκος), Καραβόγιαννης (67΄ Αντωνιάδης), Παπάζογλου

Αιολικός: Τσιγγενές, Γκιάτα, Μπαράκης, Καπταγιάννης, Μουτζούρης, Καδής, Θ. Διονυσάτος, Λαλάς, Σεραφίγγος, Μιχαλάκης (76΄λ.τ. Συβρής), Σαμπάνης (69΄ Μαλακός)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey