Ίσες αποστάσεις στις εκλογές!

03/04/2014 - 12:50

Gripiotis_Malamatinas_Vourgoutzis_TarlasΈκτακτο διοικητικό συμβούλιο υπήρξε χθες το βράδυ στον Αιολικό, με θέμα συζήτησης τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σε δημοτικό επίπεδο.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ο σύλλογος να τηρήσει στάση ουδετερότητας απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και τις παρατάξεις. Για το λόγο αυτό ούτε ο Πρόεδρος, ούτε κάποιο άλλο μέλος του διοικητικού συμβουλίου θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Γριπιώτης δεχόταν έντονες πιέσεις να κατέλθει στον πολιτικό στίβο, όπως επίσης προσέγγιση είχε γίνει και σε άλλους παράγοντες του ιστορικού σωματείου. Από τη μεριά της η διοίκηση του Αιολικού αρκέστηκε να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης, χθες 2/4/2014, αποφασίστηκε για λόγους ουδετερότητας της ομάδας και τήρησης ίσων αποστάσεων, η μη συμμετοχή του Προέδρου και των λοιπών μελών του ΔΣ σε κανέναν από τους συνδυασμούς που λαμβάνουν μέρος στις δημοτικές εκλογές. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και τους συνδυασμούς."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey