Φιλικό την Τρίτη με Οδυσσέα Ελύτη στη Θερμή

24/04/2014 - 14:12 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2014 - 14:29

Odysseas_Elytis_Aiolikos_1-3Ο Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του για τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική με αμείωτη ένταση και προς αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση του συλλόγου οριστικοποίησε ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη, ώστε να "ξεπιαστούν" οι ποδοσφαιριστές από τις προπονήσεις.

Μετά από τις συζητήσεις των δύο συλλόγων αποφασίστηκε ο αγώνας αυτός να διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής την προσεχή Τρίτη (29/4) και όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως διέρρευσε χθες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες σε ακόμα ένα ή και δύο φιλικά ματς, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν βάσει του προγράμματος που έχει θεσπίσει ο προπονητής του Αιολικού Γιώργος Κομνηνός εν όψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ, τα οποία ξεκινούν στις 11 Μαΐου.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, μετά από κάποιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες ως προς τον στρατευμένο Μάκη Σαμπάνη, αλλά και τον Αντώνη Γκιάτα που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Τους μικροτραυματισμούς τους ξεπέρασαν και οι Τόλης Λαλάς, Γιώργος Συβρής που έχουν τεθεί πλέον στη διάθεση του προπονητή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey