Φιλικό με Ελύτη και στο βάθος... Ρέντη!

29/04/2014 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2014 - 10:58

Επιστροφή σε αγωνιστικό ρυθμό σήμερα για τον Αιολικό, που συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει των μπαράζ ανόδου με μια φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη.

Ο αγώνας θα διεξαθχεί στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, με ώρα έναρξης τις 17:00 και ο Γιώργος Κομνηνός θα έχει τη δυνατότητα να εξετάσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, απέναντι σε μία ομάδα που εντυπωσίασε τη φετινή χρονιά στην παρθενική της συμμετοχή στην Α' Κατηγορία. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά όμως στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Η διοίκηση του Αιολικού ωστόσο φρόντισε να εξασφαλίσει ένα ακόμα δυνατό τεστ προετοιμασίας, πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ (14/5 με Αίαντα Σύρου). Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε επίσημα το πρωί, πως έπειτα από ενέργειες τις οικογένειες Τρύφωνα, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Αιολικος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις των "ερυθρολεύκων" στο Ρέντη, για ένα φιλικό στις 7 Μαΐου με την ομάδα -νέων προφανώς- του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Αιολικού μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν αγωνιστικά ενδεχομένως και με έναν παλιό γνώριμο, τον Πραξιτέλη Βούρο, που κερδίζει σταδιακά θέσεις στην ιεραρχία και παίρνει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει τον Αιολικό να παρουσιαστεί πανέτοιμος στους αγώνες που θα κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και παράλληλα στέλνει μηνύματα προς κάθε αποδέκτη, ότι ο ιστορικός σύλλογος της Λέσβου χαίρει της απόλυτης εκτίμησης των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey