Γριπιώτης: "Τιμή μας η πρόσκληση του Ολυμπιακού"

29/04/2014 - 14:26 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2014 - 16:20

Gripiotis_Nea_Erythraia1Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Αιολικού η οριστικοποίηση ενός φιλικού αγώνα με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού (Κ20), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το "SL" επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Γριπιώτη, ο οποίος έκανε λόγο για μεγάλη τιμή. "Πράγματι, είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα μας φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα νέων, αμέσως μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεών της στην αντίστοιχη διοργάνωση της Super League.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας η πρόσκληση αυτή, που έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τη φιλοξενία μας στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Εθνικό. Aπό τη στιγμή που βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, κάθε τέτοιο δυνατό φιλικό είναι προς όφελος της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μας. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που μας δίνει αυτή την ευκαιρία λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των αγώνων μας, οι οποίοι θα κρίνουν ολόκληρη τη χρονιά.", δήλωσε ο Σταύρος Γριπιώτης.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey