Χρήσιμα συμπεράσματα με Ολυμπιακό Κ20!

07/05/2014 - 20:35 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2014 - 11:17

OSFP_K20_Aiolikos_Giata_Kapta1Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Αιολικός στη σημερινή φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι πρωταθλητές Λέσβου έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, στο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας εν όψει των μπαράζ ανόδου, απέναντι σε μία ομάδα που παρατάχθηκε πλήρης και μάλιστα ενισχυμένη ακόμα και με επαγγελματίες παίκτες όπως ο Σιώπης, που αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Super League με τον Πλατανιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, έχοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Ο Αιολικός πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του στο πρώτο 45λεπτο, είχε τρεξίματα και κυκλοφορία της μπάλας, ενώ δημιούργησε και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Άκης Μιχαλάκης με όμορφη προσπάθεια μείωσε σε 2-1 και μέχρι το 60ο λεπτό, οπότε και ο Αιολικός αγωνίστηκε με τη βασική του σύνθεση, ο αγώνας είχε άγρια ομορφιά.

Στο τελευταίο μισάωρο, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Κομνηνός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην αποστολή. Ωστόσο, η απόδοση του Αιολικού έμεινε σε υψηλά επίπεδα, δημιουργώντας μάλιστα κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

OSFP_K20_Aiolikos_Dionysatos_Str_Kadis1Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε προς το τέλος, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της πριν τα μπαράζ προς τη Γ' Εθνική με μία ήττα, από την οποία ωστόσο θα βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Μουτζούρης, Γκιάτα, Καπταγιάννης, Μπαράκης, Καδής, Στρ. Διονυσάτος, Σαμπάνης, Μιχαλάκης, Λαλάς, Σεραφίγκος

Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κάμπερ, Μαλακός, Καββαδάς, Κανόγκας, Ζαραδούκας, Συβρής, Ζώτος, Βαξεβάνης, Βερβέρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey