Ικανοποιημένοι Γριπιώτης και Κομνηνός

07/05/2014 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2014 - 21:19

Gripiotis_Nea_Erythraia1Ο Αιολικός μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα νέων του Ολυμπαικού στο Ρέντη, όμως η απόδοση των Μυτιληνιών ικανοποίησε τόσο τον Πρόεδρο του συλλόγου, όσο και τον προπονητή του.

Το "SL" επικοινώνησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Σταύρο Γριπιώτη, ο οποίος τόνισε: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς, το δυνατότερο παιχνίδι μας φέτος, απέναντι σε μία ομάδα που διεθετε τη φρεσκάδα λόγω ηλικίας, αλλά ταυτόχρονα και την εμπειρία από τη χρησιμοποίηση επαγγελματιών όπως ο Σιόντης. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, τρέξαμε πάρα πολύ στο γήπεδο την πρώτη ώρα του αγώνα και θεωρώ πως το τεστ αυτό ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Στα τελευταία λεπτά έγιναν πολλές αλλαγές και χάθηκε η ομοιογένειά μας. Σε ότι αφορά τη φιλοξενία ήταν κυριολεκτικά άψογη από κάθε άποψη και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόσκληση σε αυτή την πολύ χρήσιμη για εμάς αναμέτρηση."

Komninos_Giorgos_Coach1Από την πλευρά του ο Γιώργος Κομνηνός επεσήμανε: "Η αλήθεια είναι στα πρώτα λεπτά μπήκαμε φοβισμένα στο γήπεδο και ο αντίπαλος πήρε την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας μας κάποιες ευκαιρίες που απέφεραν και τα δύο γκολ. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες μου πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο. Στην επανάληψη, μετά τη μείωση του σκορ ανέβηκε η ψυχολογία μας και δημιουργήσαμε τρία ακόμα τετ α τετ, στα οποία θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Είμαι ικανοποιημένος για δύο λόγους. Τόσο από το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης, όσο κι από το γεγονός πως πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί μας παίκτες σε ένα τέτοιο ματς. Πλέον το μυαλό μας είναι στα μπαράζ ανόδου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey