Πανέτοιμος για τον Άγιαξ Σύρου {vids]

13/05/2014 - 17:43 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2014 - 19:31

Aiolikos_training_Panagiotis_Saltamaras_Maios14Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιολικού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Άγιαξ Σύρου, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής στις 4 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή των φιλοξενούμενων ξεκίνησε το μεσημέρι το μακρύ της ταξίδι από τη Σύρο, με προορισμό αρχικά τον Πειραιά ακτοπλοϊκώς και το βράδυ θα αναχωρήσει ξανά με το πλοίο για να φτάσει το πρωί της Τετάρτης στη Μυτιλήνη.

Ο Αιολικός προπονήθηκε στο Γήπεδο "Παναγιώτης Σαλταμάρας" σήμερα νωρίς το απόγευμα, πραγματοποιώντας ένα χαλάρωμα πριν την αυριανή πρώτη μάχη του και ο Γιώργος Κομνηνός είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν την προπόνηση δίχως προβλήματα. Ο προπονητής του Αιολικού μίλησε στην κάμερα του "SL", επισημαίνοντας πως "οι πρωταθλητές Κυκλάδων έχουν κάνει ήδη ένα μικρό βήμα απέναντι στον Ηρακλή Θυμιανών, έχοντας τρεις βαθμούς", ωστόσο όπως συμπλήρωσε "ο Αιολικός είναι πανέτοιμος να πάρει τη νίκη, αφού αυτά τα ματς περιμένουν οι παίκτες από την αρχή της χρονιάς, ώστε να επαναφέρουν την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες".

{youtube}5mmK0BFWMAY{/youtube}

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του Αιολικού Θεαγένης Διονυσάτος, που στάθηκε στο γεγονός της χρησιμοποίησης διαφόρων γηπέδων τη φετινή σεζόν λόγω της ανακατασκευής του "Ταρλά". "Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε έδρα προς το τέλος της περιόδου, παίζαμε μια στο Πλωμάρι και μια στην Αγιάσο. Σε σχέση με το χόρτο του Σταδίου Μυτιλήνης στα τελευταία του, που είχε να συντηρηθεί σχεδόν πέντε μήνες, αισθανόμαστε πως το "Κώστας Κεντέρης" είναι χαλί...".

{youtube}4SKbw3GoJW0{/youtube}

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, μιλώντας κι αυτός στην κάμερα του "SL" τόνισε πως "η ομάδα αδημονεί να πετύχει το στόχο της ανόδου, η διοίκηση είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές από την αρχή της χρονιάς και το προπονητικό τιμ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες", ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα "προς όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου στη Λέσβο, να γεμίσουν τις κερκίδες του Σταδίου Καλλονής, ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών", επισημαίνοντας πως "ο Αιολικός έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει την άνοδο".

{youtube}Kg3rJLn_GZs{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey