Δηλώσεις των προπονητών [vids]

14/05/2014 - 20:53

Aiolikos_Ajax_Syrou2-0_eisodos1Οι δύο προπονητές του Αιολικού και του Άγιαξ Σύρου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Μυτιλήνης με σκορ 2-0, μίλησαν στην κάμερα του "SL", αναλύοντας τις σκέψεις τους για το πώς εξελίχθηκε το ματς.

Ο Γιώργος Κομνηνός στάθηκε στον παράγοντα τύχη, που έπαιξε αρχικά... περίεργα παιχνίδια στην ομάδα του, με χαμένα τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σχετικά με τη φάση του δοκαριού που είχε ο Άγιαξ Σύρου σε σουτ του Κώτσου, αρκέστηκε να σχολιάσει πως "ήταν καλοδεχούμενη". Σε ένα παιχνίδι που κύλησε όπως και εκείνο του Κυπέλλου με τον Πανερυθραϊκό, ο κόουτς των πρωταθλητών Λέσβου εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την τρομερή συμπαράσταση του κόσμου από τις κερκίδες, χαρακτηρίζοντας την υπομονή που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι ως τον καταλυτικότερο παράγοντα για την εξασφάλιση της νίκης, παίζοντας μονότερμα τον αντίπαλο.

{youtube}hWPuNSXj7UM{/youtube}

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ρούσσος εξήγησε πως ο Άγιαξ Σύρου προσπάθησε να "κλέψει" το βαθμό, παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του Αιολικού, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα Γ' Εθνικής. Ο προπονητής των πρωταθλητών Κυκλάδων στάθηκε στην έλλειψη εμπειρίας από την πλευρά της ομάδας του και στην απουσία καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά, προσδοκώντας σε κάτι καλύτερο από τη στιγμή που το σκορ ως το 85' ήταν ισόπαλο στο 0-0.

{youtube}9GaZEqEejvg{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey