Στους... πέντε ανέμους! [pics]

21/05/2014 - 20:32 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2014 - 20:32

Ο Αιολικός έκανε περίπατο πριν από λίγη ώρα στη Χίο, όπου αντιμετώπισε τον Ηρακλή Θυμιανών για τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ'΄Εθνική, θριαμβεύοντας με σκορ 0-5 σε ένα ματς όπου η ανωτερότητά του ήταν απόλυτα εμφανής.

Έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα, μετά τα πρώτα 45 λεπτά, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους πρωταθλητές Χίου και με μια εμφατική πεντάρα πέτυχε το "2 στα 2" στο νησιωτικό όμιλο, έχοντας το απόλυτο και μαζί το ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του Άγιαξ Σύρου.

Ο αγώνας δεν ήταν καλός στο πρώτο 15λεπτο, όμως αυτό δεν πτόησε τους 80 περίπου φίλους του Αιολικού να κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας, με συνεχή συνθήματα, τύμπανα και κόρνες, αναγκάζοντας τους 250 περίπου φιλάθλους των γηπεδούχων να... σιωπήσουν. Ο Ηρακλής Θυμιανών είχε την ατυχία να δει τον Νίκο Ζαμπετάκη να αποχωρεί τραυματίας στο 16' και σε συνδυασμό με την εσωτερική αλλαγή στις πτέρυγες των ακραίων αμυντικών του Αιολικού, η εικόνα του αγώνα άρχισε να αλλάζει. Στο 21' οι πρωταθλητές Λέσβου έφτασαν κοντά το γκολ, όμως η κεφαλιά του Διονυσάτου έπειτα από σέντρα του Μιχαλάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33' ο Λαλάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Νίκος Μπαράκης με διπλή προσπάθεια νίκησε με κεφαλιά τον Σαββίδη, που απέκρουσε αρχικά, για το 0-1, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο 40ο λεπτό ο Αιολικός έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σεραφίγκο να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Μαλακό, που όμως δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά να σκοράρει. Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, ο Ηρακλής Θυμιανών λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως ο Βασιλάκης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία του Καπταγιάννη με τον Γόμο. Και στις καθυστερήσεις ο Σαββίδης μπλόκαρε ένα σουτ εκτός περιοχής του Λαλά.

Iraklis_Thymianon_Aiolikos_Mparakis_MoutzourisΣτην επανάληψη, ο Ηρακλής Θυμιανών ήταν αναγκασμένος να ανοιχτεί κι έτσι ο Αιολικός βρήκε πιο εύκολα χώρους. Ήταν όμως καταιγιστικός, στριμώχνοντας τον αντίπαλο στα "σχοινιά". Στο 54' ο Μουτζούρης έβγαλε μπαλιά "πάρε-βάλε" στον Σεραφίγκο, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Μαλακός (55') και Λαλάς (56') αστόχησαν αμέσως μετά και στο 60' ο Μιχαλάκης έκανε το 0-3, μετά από έξυπνη πάσα του Καδή και με χαρακτηριστική κίνηση έδειξε προς τον κόσμο του Αιολικού πως "το ματς τέλειωσε".

Στο 64' ήταν η σειρά του Λαλά να δώσει έτοιμο γκολ, με τον Σεραφίγκο να μην αστοχεί για το 0-4! Στο 72' ο Κομνηνός έριξε στο ματς τον Συβρή και ταυτόχρονα τον Γιώργο Σαμπάνη, σε μια ιδιαίτερη στιγμή, αφού ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός έκανε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Στο 76' ο Συβρής, σε μια από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα, βρέθηκε τετ α τετ και δε... χαρίστηκε, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5!

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ: Σαββίδης, Κ. Ζαμπετάκης (63' Κώστογλου), Τσαγκάτος, Ζώης, Μπαλής, Τελλίδης, Ν. Ζαμπετάκης (16' Αλέκος Κυδωνάκης), Καϊμάκης, Βασιλάκης, Γούτης, Μπολένα

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Μουτζούρης, Γκιάτα, Μπαράκης, Καπταγιάννης (72' Γ. Σαμπάνης), Καδής, Θ. Διονυσάτος, Λαλά, Μιχαλάκης, Μαλακός (72' Συβρής), Σεραφίγκος (68' Μ. Σαμπάνης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey