"Διπλό" για να τελειώνουμε!

31/05/2014 - 14:12 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2014 - 14:54

Aiolikos_Panigyriko_Ethnikos_3-4Ο Αιολικός αγωνίζεται την Κυριακή (17:00) εκτός έδρας με τον Άγιαξ Σύρου, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει το προνομιούχο εισιτήριο στην... τσέπη του, ολοκληρώνοντας μια ονειρεμένη χρονιά (δεδομένων των αναλογιών), σφραγίζοντας και την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού ταξίδεψε στις Κυκλάδες δίχως προβλήματα και εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στη Σύρο, μαζί με δεκάδες οπαδούς της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκδρομή που διοργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου μαζί με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Μυτιλήνης συγκέντρωσε αρκετές συμμετοχές και έτσι οι πρωταθλητές Λέσβου θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων τους στις εξέδρες του Γηπέδου της Σύρου. Ο προπονητής του Αιολικού έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Στρατή Διονυσάτου, του Στρατή Κάμπερ, του Φώτη Σαμιακού και του Μιχάλη Μπαράκη. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη Σύρο, για να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους που θα απαρτίζουν τη 18άδα.

Ο αγώνας είναι κρίσιμος, με τους τροπαιούχους Κυκλάδων να θέλουν νίκη και μάλιστα με σκορ που θα καλύπτει την ήττα τους στο "Κώστας Κεντέρης" (2-0). Τα δύο γκολ μετά το 85ο λεπτό έχουν δυσκολέψει πολύ τις προσπάθειες του Άγιαξ Σύρου, που έχει ξεκινήσει τη... δημιουργία κλίματος πριν την αναμέτρηση, θέλοντας να φέρει με αυτόν τον τρόπο και τον κόσμο στο γήπεδο, ώστε να δώσει τη μάχη του για την... ανατροπή και την άνοδο.

Οι Μυτιληνιοί από την πλευρά τους, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ταξίδεψαν στη Σύρο με σκοπό τη νίκη, έστω κι αν τους "βολεύει" η ισοπαλία ή ακόμα και η ήττα με ένα γκολ. Ο Γιώργος Κομνηνός έχει δηλώσει επανειλημμένα πως στόχος τους είναι ο Αιολικός να τελειώσει τη σεζόν με συνεχόμενες νίκες και με μοναδική "παραφωνία" την ήττα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών από τον -μετ' έπειτα τροπαιούχο- Πανερυθραϊκό.

Το γεγονός πάντως πως ο Άγιαξ Σύρου θα πρέπει να ανοιχτεί για να σκοράρει, καθιστά την αναμέτρηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey