Και με τη βούλα (και στη βροχή) στην Γ΄ Εθνική!

04/06/2014 - 22:26

Aiolikos_Thymiana_panigyriko1Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής και διεξήχθη κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή, που δημιούργησε προβλήματα και στην μετάδοση του αγώνα από το “SL” ο Αιολικός κέρδισε τον Ηρακλή Θυμιανών με 3-0, ολοκληρώνοντας αήττητος και την διαδικασία των μπαράζ της ανόδου.

Οι άνθρωποι της ομάδας, ο κόσμος και φυσικά όλη η οικογένεια του Αιολικού που αδημονούσαν να πανηγυρίσουν για το τέλος αυτής της εξαιρετικής χρονιάς που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Νομού Λέσβου, την συμμετοχή στην τελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και την σημερινή κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου των μπαράζ του Αιγαίου για την άνοδο στην Γ΄Εθνική!

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Γιώργος Κομνηνός που είχε στο μυαλό του και το ρεκόρ των 36 νικών σε 37 αγώνες, προχώρησε σε ένα περιορισμένης κλίμακας ροτέισον στην ομάδα του, αντικαθιστώντας τον μεγάλο άτυχο του κλεισίματος της χρονιάς Γιώργο Καπταγιάννη με τον Γιώργο Σαμπάνη και ρίχνοντας στη βασική 11άδα τον Στέλιο Τρύφων.  

Η βροχή δεν ήταν ο καλύτερος σύμμαχος για ένα παιχνίδι που ήταν εν πολλοίς αγγαρεία και για τις δύο ομάδες, αλλά ο Αιολικός που ήθελε να ικανοποιήσει τους ηρωικούς φίλους του που αψήφησαν την βροχή και βρέθηκαν στο «Κ. Κεντέρης», βγήκε μπροστά και βρήκε δίχτυα με τον Γιώργο Σαμπάνη στο 24΄ της αναμέτρησης. Ο νεαρός αμυντικός μάλιστα, έσπευσε προς τον πάγκο να πανηγυρίζει μαζί με τον άτυχο συμπαίκτη του «Κάπτα» το γκολ που σημείωσε σε μία πολύ όμορφη στιγμή.

Στο 32΄ ο Στέλιος Τρύφων που «τσίμπησε» πολύ έξυπνα τη μπάλα σε συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, αφού η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαββίδη… Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σαββίδης είδε τη μπάλα να χτυπάει εκ νέου στο δοκάρι του, όταν αμυντικός του Ηρακλή προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα και παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και πάλι, η βροχή δυνάμωσε και η αποβολή του Κυδωνάκη με δεύτερη κίτρινη «χάλασε» ακόμα περισσότερο το παιχνίδι. Με την είσοδο ωστόσο του Συβρή στο παιχνίδι 15 λεπτά πριν το τέλος, ο Αιολικός έγινε ξανά απειλητικός και έφτασε στο 2-0, με τον ίδιο σκόρερ, έπειτα από όμορφη μπαλιά του Γκιάτα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιώργος Μαλακός, και κέρδισε ο ίδιος  σε μία τραβηγμένη ωστόσο απόφαση του διαιτητή της συνάντησης. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν και η αποβολή του Ζαμπετάκη για τον Ηρακλή με δεύτερη κίτρινη, με τους Χιώτες να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες.

Στα αξιοσημείωτα του απογεύματος στο «Κ. Κεντέρης», η αποθέωση του Θεαγένη Διονυσάτου τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά και η βράβευσή του από τον ΣΦΑΜ, πριν την σέντρα, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αιολικός: Τσγγενές, Γκιάτα, Μπαράκης, Σαμπάνης Γ., Μουτζούρης, Καδής, Λαλάς (70΄  Μαλακος), Διονυσάτος (76΄ Συβρής), Σεραφίγγος, Μιχαλάκης, Τρύφων (76΄ Σαμπάνης Μ.)
Ηρακλής: Σαββίδης (88΄Ζουντάς), Α. Ζαμπετάκης, Τσαγκάτος, Δ. Κυδωνάκης, Μπαλής, Ζαμπετάκης Κ. (67΄ Κώστογλου), Μπολένα (53΄ Λυτσάκης), Καϊμάκης, Βασιλάκης, Γούτης, Τσαφάρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey