Τα "συχαρίκια" του ΣΦΑΜ

07/06/2014 - 16:01

Aiolikos_Diagoras_sfam3Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνη, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, που βρήκε τον Αιολικό να έχει πετύχει το στόχο του, την επιστροφή του δηλαδή στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά: "Στη φετινή χρόνια με τον Αιολικό περπατήσαμε σε δύσκολα και άγνωστα σε πολλούς μονοπάτια, επισκεφτήκαμε κάθε γωνία του νησιού και όμορφα νησιά του Aιγαίου, βρήκαμε φίλους (αλλά και λίγους κομπλεξικούς), χαρήκαμε τη φιλοξενία τους και μοιραστήκαμε μαζί τους ιστορίες για τον ΑΙΟ μας. Τελικά τα καταφέραμε. Πετύχαμε πανηγυρικά το στόχο της ανόδου, πετυχαίνοντας μόνο νίκες.

Γι' αυτό το επίτευγμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε κατ' αρχήν τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Γριπιώτη, γιατί μπήκε μπροστά το δύσκολο περσινό καλοκαίρι, συσπείρωσε και ενέπνευσε εμπιστοσύνη σε παράγοντες ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, τον Παναγιώτη Τρύφωνα και την οικογένεια του, όχι μονό για την οικονομική συνεισφορά και την παρουσία του στο σύλλογο που τον ανεβάζει επίπεδο, αλλά γιατί ήταν μαζί μας από τη Φίλια μέχρι το "Καραϊσκάκης" κομμάτι κι αυτός της ΘΥΡΑΣ 3, τα μελή του ΔΣ καθένα ξεχωριστά για τη δική τους συνεισφορά στη όλη προσπάθεια, τον Γιώργο Κομνηνό που ως προπονητής αλλά και γυμναστής συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία, τον ακούραστο εργάτη του ΑΙΟ Στέλιο Ματζουρανη και τον Σταύρο Βουργουτζή, που από το πόστο του γενικού αρχηγού υπηρετήσαν την ομάδα, τον φυσικοθεραπευτή μας Δημήτρη Ζάχαρου που με τον επαγγελματισμό του βοήθησε όταν χρειάζονταν. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας γι' αυτό που κατάφεραν, αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σ' αυτούς ανήκουν τα εύσημα.

Να ευχηθούμε στον μεγάλο άτυχο Γιώργο Καπταγιάννη, περαστικά και σιδερένιος, γρήγορα να επιστρέψει στα γήπεδα. Ξεχωριστά ευχαριστούμε τον μεγάλο μας αρχηγό Θεαγένη Διονυσάτο, έναν ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα της ομάδας που με το ήθος το ταλέντο και το πάθος του οδήγησε όλα αυτό τα χρόνια την ομάδα όχι μονό στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Αυτό πιστευτούμε ότι θα συνεχίσει να κάνει από άλλο πόστο στο μέλλον.

Αλλά για να μη γελιόμαστε αυτό που έγινε φέτος δεν πρέπει να είναι παρά μονό η αρχή ενός όμορφου ταξιδίου. Ο Αιολικός μεγαλώνει με τμήματα μπάσκετ, πόλο, κολύμβηση, ακαδημίες. Η χρόνια που έρχεται είναι δύσκολη και απαιτητική και μας χρειάζεται όλους καθέναν απ το δικό του μετερίζι, όσους έχουν τη δυνατότητα να πλαισιώσουν τη σημερινή διοίκηση, τους φίλαθλους να γίνουν μελή, αποκτώντας το δικαίωμα να έχουν λόγο στην ομάδα και δίνοντας της μεγαλύτερη δυναμική. Τους αδελφούς μας στην Αθηνά να εμψυχώνουν με τη παρουσία και τη φωνή τους την ομάδα στα γήπεδα εκεί.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και μακάρι του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζουμε μια ακόμα άνοδο με τον ΑΙΟ μας. Σε κάθε περίπτωση όμως για μας σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΟ!

Με εκτίμηση, ΣΦΑΜ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey