Στην Αθήνα ο "Κάπτα"!

09/06/2014 - 15:24 Τελευταία τροποποίηση στις 09/06/2014 - 15:35

osfp_k20_Aiolikos_Kaptagiannis1Στην Πρωτεύουσα βρίσκεται από το πρωί ο Γιώργος Καπταγιάννης, ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Αιολικό, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον Άγιαξ Σύρου στις Κυκλάδες και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρυργική επέμβαση.

Ο "Κάπτα" υπέστη ρήξη χιαστού και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έκαναν λόγο για ολική, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα. Με ενέργειες της διοίκησης του Αιολικού και έπειτα από συνεννόηση του Παναγιώτη Τρύφων με τον γιατρό του Ολυμπιακολυ Χρήστο Θέο, ο Μυτιληνιός αμυντικός μετέβη στην Αθήνα ώστε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, πριν τη χειρουργική επέμβαση που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Ο Διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Metropolitan θεωρείται από τους κορυφαίους του είδους του και η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Στο πλευρό του Καπταγιάννη βρίσκονται οι καλοί του φίλοι και συμπαίκτες του στον Αιολικό Μάκης Μουτούρης και Αλέξης Καδής, που ταξίδεψαν μαζί του στην Αθήνα, ενώ είναι δεδομένο πως οι ευχές των υπολοίπων, του τεχνικού τιμ, της διοίκησης και των φιλάθλων της ομάδας τον συνοδεύουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey