Με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στον "Κάπτα"

10/06/2014 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2014 - 12:23

Kaptagiannis_Xeirourgeio_Moutzoyris_KadisΑπόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης του χιαστού στην οποία υπεβλήθη σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καπταγιάννης από τον Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Metropolitan στην Αθήνα κ. Χρήστο Θέο.

Ο δυναμικός αμυντικός του Αιολικού, ξεπέρασε έτσι το πρώτο και πιο δύσκολο στάδιο του τραυματισμού του και έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την οικογένεια του Αιολικού, αλλά και τον Παναγιώτη Τρύφων που φρόντισε για τα πάντα αναφορικά με την επέμβαση αλλά και την αποθεραπεία, αναμένει το εξιτήριό του για να αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την αποκατάσταση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Τον «Κάπτα», η ατυχία του οποίου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του λεσβιακού ποδοσφαίρου, στέλνοντάς του άπαντες μηνύματα συμπαράστασης και άμεσης επανόδου στα γήπεδα, συντρόφευσαν στο νοσοκομείο Metropolitan οι καλοί του φίλοι και συμπαίκτες Αλέξης Καδής, Στέλιος Τρύφων και Μάκης Μουτζούρης που ταξίδεψαν μαζί του για την επέμβαση στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί του.

Πλέον ο «Κάπτα» που αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της αποκατάστασης της ρήξης στον χιαστό του, υποβλήθηκε και σε καθαρισμό του μηνίσκου του, περιμένει το εξιτήριό του για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του κάτω υπό την αιγίδα του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού την οποία και εξασφάλισε ο Παναγιώτης Τρύφων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey