Συγχαρητήρια και ευχαριστίες με νόημα από ΕΠΣΛ

11/06/2014 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2014 - 12:36

EPSL_DS_2014Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Λέσβου, μετά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Σε αυτή εκφράζονται τα συγχαρητήρια της Ένωσης προς τον Αιολικό για την άνοδό του στη Γ' Εθνική, ευχαριστίες προς την οικογένεια Τρύφων, που συμπαραστέκεται έμπρακτα στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό της μήνυμα θεωρώντας δεδομένη την κοινή συνύπαρξη Αιολικού και ΑΕΛΚ στον ανακαινισμένο "Ταρλά", προς όφελος των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κατά την συνεδρίαση του στις 10-06-2014 αποφάσισε ομόφωνα:

α) Εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Διοίκηση, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Πρωταθλητή Λέσβου «ΑΙΟΛΙΚΟΥ» για την πανηγυρική και επάξια άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτή η άνοδος αποτελεί αφετηρία νέων επιτυχιών του ιστορικού συλλόγου.

β) Ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Τρύφωνα, η οποία στάθηκε έμπρακτα κοντά στον ΑΙΟΛΙΚΟ, συνεχίζοντας και επιβεβαιώνοντας την συνεχή και συνεπή συμπαράσταση της στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

γ) Διαβεβαιώνει τους αθλητές, φίλους, παράγοντες και φιλάθλους του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, ότι θα συνεχίσει να στέκεται κοντά στο σύλλογο μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, τόσο σαν θεσμός όσο και σαν άτομα.

δ) Αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, αφού οι φίλαθλοι της Λέσβου θα έχουν την χαρά να χαίρονται τους αγώνες της ΑΕΛΚ και του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, δίνοντας ζωντάνια στον ανακαινισμένο «ΤΑΡΛΑ» απολαμβάνοντας τις επιτυχίες των δύο Λεσβιακών συλλόγων. Το ΔΣ της ΕΠΣΛ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey