Υπουργικά συγχαρητήρια και υπενθύμιση δέσμευσης

13/06/2014 - 11:41

Athanasiou_AELK_Ol_volos_TarlasΣυγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Λέσβιος Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου προς τη διοίκηση του Αιολικού για την επιτυχία της ομάδας να ανέλθει στη Γ' Εθνική, επιστρέφοντας σε κατηγορίες από τις οποίες μπορούν να τεθούν οι βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Αθανασίου ανέφερε χαρακτηριστικά προς τον Πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Γρυπιώτη: "Επιθυμώ να συγχαρώ εσάς, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους αθλητές του συλλόγου σας, που όλοι σας μας κάνατε υπερήφανους για την πανηγυρική άνοδο της ομάδας μας και μάλιστα αήττητης, στη Γ' Εθνική κατηγορία. Η συμπαράσταση της Πολιτείας και εμού προσωπικά στους ευγενείς στόχους του Αιολικού, που τιμούν τις παραδόσεις και το αθλητικό πνεύμα του λεσβιακού λαού, είναι δεδομένη."

Άμεσα απάντησε και η διοίκηση του Αιολικού, ευχαριστώντας τον συντοπίτη μας Υπουργό και προσκαλώντας τον στον "Ταρλά" στο πρώτο επίοσημο παιχνίδι της ομάδας της Μυτιλήνης, υπενθυμίζοντας του έμμεσα τη δέσμευσή του λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, κατά τη Β' Κυριακή, σχετικά με τη χρησιμοποίηση του ανακαινισμένου Δημοτικού Σταδίου από την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η επιστολή της διοίκησης του Αιολικού:

Aiolikos_dioikisi_Limnos_Atsiki1"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συγχαρητήρια επιστολή που μας  αποστείλατε με την ευκαιρία της ανόδου του Αιολικού στις εθνικές Κατηγορίες. Η στήριξη σας στην ιστορική ομάδα του νησιού μας, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς στον Αιολικό Μυτιλήνης και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την προσπάθεια που ξεκινάμε να κάνουμε στη Γ' Εθνική κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να αναδείξουμε το μεγαλείο του λεσβιακού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να παρευρεθείτε στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε στην Μυτιλήνη στο ιστορικό γήπεδο που ανακαινίστηκε χάρη στις δικές σας άοκνες και αξιοθαύμαστες προσπάθειες. Με τη μεθοδικότητα και την επιμονή σας καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο γήπεδο-στολίδι για όλες τις ομάδες του νησιού που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες όπως κατ' επανάληψη έχετε τονίσει.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Γρυπιώτης Σταύρος

Πρόεδρος ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey