Όλα καλά με Γιώργο Σαμπάνη!

14/06/2014 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 14/06/2014 - 13:14

Sampanis_Giorgos_Aiolikos_panigyriko1Ευχάριστα ήταν τα μηνύματα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης, μετά από τον τραυματισμό του στον αγώνα που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λέσβου πριν τις απονομές των επάθλων στους πρωταθλητές των τοπικών κατηγοριών, ανάμεσα σε Αιολικό και Αναγέννηση Γέρας.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, σε μια ανύποπτη φάση, προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος και οι αρχικές εκτιμήσεις δημιούργησαν προβληματισμό στις τάξεις του Αιολικού, λίγες μόνο ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και ο Γιώργος Καπταγιάννης.

Η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο από την Τετάρτη έως και χθες, όταν ο Σαμπάνης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Τελικώς, τα αποτελέσματα ανακούφισαν τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τους ανθρώπους του Αιολικού, δείχνοντας ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα και δεν έχουν πειραχτεί ούτε ο μηνίσκος, ούτε και οι χιαστοί.

Στον νεαρό ποδοσφαιριστή συστήθηκε να ακολουθήσει θεραπείες για τις επόμενες 15 ημέρες. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σαμπάνης είχε ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα υγείας, που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 χρόνο και επέστρεψε ξανά δυνατός με τη φανέλα του Αιολικού, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα μπαράζ ανόδου, που οδήγησαν την ομάδα της Μυτιλήνης στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey