Οι ευχαριστίες του "Κάπτα"!

18/06/2014 - 13:47

Kaptagiannis_Xeirourgeio_Moutzoyris_KadisΣτη Μυτιλήνη βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Καπταγιάννης, που επέστρεψε από την Αθήνα μετά τη χειρουργική επέμβαση χιαστών, στην οποία υποβλήθηκε. Ο δυναμικός αμυντικός του Αιολικού ξεκίνησε άμεσα την αποθεραπεία του με το φυσιοθεραπευτή της ομάδας Δημήτρη Ζαχαρίου, βασιζόμενος στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει δώσει ο χειρουργός Χρήστος Θέος. Πρώτη προτεραιότητα είναι να υποχωρήσει η φλεγμονή, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα απομακρυνθούν και τα ράμματα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καπταγιάννης έκανε τη δική του τοποθέτηση στο "SL", θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τους συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του, επισημαίνοντας: "Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και στάθηκαν στο πλευρό μου, φροντίζοντας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σίγουρα δεν είναι αρκετό προς την οικογένεια Τρύφων, τόσο για τη φιλοξενεία που μου παρείχε όσο και για τις ενέργειές της ως προς την εγχείρησή μου. Στη διοίκηση και στον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη, καθώς και στο ιατρικό επιτελείο του Αιολικού, οι οποίοι φρόντισαν να εξεταστώ άμεσα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού μου, αλλά και στον χειρουργό Χρήστο Θέο, που έκανε το καλύτερο δυνατό και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον τις ημέρες που νοσηλεύτηκα. Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα τον Αλέξη Καδή και τον Μάκη Μουτζούρη, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη μαζί μου, καθώς και όλο τον απλό φίλαθλο κόσμο, που με τα θετικά του μηνύματα μου συμπαραστέκεται όλο αυτό το διάστημα, ευχόμενος να επιστρέψω πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους." 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey