Οι στόχοι της νέας χρονιάς

20/06/2014 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2014 - 17:59

Gripitotis_Syn_Typou_Heliotrope2014Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος του Αιολικού τόνισε πως η διοίκηση δεν έχει επαναπαυθεί από την ημέρα της ανόδου, προσπαθώντας να βρει τρόπους αύξησης των εσόδων της, ώστε να φέρει τον προϋπολογισμό της για τη Γ' Εθνική στα επίπεδα που απαιτεί η κατηγορία.

Όπως ανέφερε όμως ο Σταύρος Γριπιώτης "βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι ο Αιολικός να αγωνίζεται στον Ταρλά, σε διαφορετική περίπτωση τα έσοδά του αναμένεται να μειωθούν κατά το 1/3, αν κληθεί να δώσει τους αγώνες του μακριά από τη Μυτιλήνη". Συμπλήρωσε μάλιστα πως "θέλουμε το αυτονόητο. Να παίξουμε δηλαδή στη φυσική μας έδρα."

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της νέας σεζόν, Σταύρος Γριπιώτης επανέλαβε τη δέσμευσή του πως "η ομάδα θα είναι όπως πρέπει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής" και σε ερώτηση των δημοσιογράφων διευκρίνισε ότι αν και αναμένει την έκθεση του προπονητή Γιώργου Κομνηνού, εκτιμά πως "θα παραμείνουν στο ρόστερ 13-14 παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από αντίστοιχους ντόπιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και κάποιους έμπειρους είτε εντός είτε εκτός νησιού. Το ρόστερ θα απαρτίζεται από 25-26 παίκτες, άρα μιλάμε περίπου για 12 μεταγραφές".

Έθεσε μάλιστα ως βασικό στόχο της ομάδας "την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία μέσω του... πρωταθλητισμού, αφού για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο με επτά ομάδες να υποβιβάζονται φέτος, χρειάζεται ταυτόχρονα να διεκδικείς την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.". Ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Αλμπάνης από την πλευρά του επεσήμανε πάντως ότι "μπορεί να μη χτυπήσουμε το πρωτάθλημα φέτος, μπορεί στην πορεία να αλλάξουν κι οι στόχοι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το όραμά μας για τον Αιολικό τον θέλει περαστικό από τη Γ' Εθνική...".

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τύπου με πολλά μηνύματα

Κλειδί ο όμιλος της Γ' Εθνικής

Οι σχέσεις με την ΑΕΛΚ

"Κόκκινη γραμμή για εμάς ο Ταρλάς"

Προπονητής, διαρκείας και Αγία Μαρίνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey