Ξανά πρωταθλητής ο Βούρος!

18/04/2016 - 12:40

Είναι μόλις 21 ετών κι όμως έχει προλάβει να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας ως επαγγελματίας με τον Ολυμπιακό, ένα Κύπελλο και σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει ακόμα ένα στο φετινό τελικό της διοργάνωσης.

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι το μεγάλο καμάρι της Λέσβου, που από χθες πανηγυρίζει ένα ακόμα τίτλο, έστω κι αν –όπως δήλωσε εκείνος- δεν είχε τόσο μεγάλη συνεισφορά, ευελπιστώντας στο μέλλον να έχει περισσότερη. Ο «Πράξι», που ξεκίνησε από την Σχολή των «ερυθρολεύκων» στη Μυτιλήνη –η οποία βρέθηκε στη χθεσινή φιέστα με πολλά παιδιά από το νησί λαμβάνοντας μέρος στη μεγάλη γιορτή- μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, κατά την καθιερωμένη Media Day. Αναλυτικά τα όσα επεσήμανε:

Για τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα, που από μικρός ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πόσο μάλλον να παίρνω τίτλους. Έχω ένα πολύ μικρό μερίδιο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα ήθελα από του χρόνου, να έχω μεγαλύτερο».

Για τις δύο καλύτερες φετινές του στιγμές: «Η συμμετοχή μου με την Άρσεναλ σαν αλλαγή και αυτή με τον ΠΑΟΚ σαν βασικός, επειδή συνδυάστηκαν με νίκη και καλή εμφάνιση της ομάδας. Σίγουρα τη νέα χρονιά θέλω να έχω πιο πρωταγωνιστικό ρόλο και να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου αλλά και να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τον κόσμο στην Μυτιλήνη που ζητούσε πέρσι από τον Μίτσελ να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην Καλλονή: «Η καταγωγή μου έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά με όλο τον κόσμο έχω καλές σχέσεις. Με στηρίζουν, με βοηθάνε και θέλουν να πάω ψηλά.»

Για το ότι προέρχεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού: «Προέρχομαι από την ακαδημία του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, ήμουν πολλά χρόνια και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο που ήρθα στην ομάδα και εντάχθηκα στα τμήματα υποδομής. Η ακαδημία του Ολυμπιακού, γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Όλο και περισσότερα παιδιά συμμετέχουν στις προπονήσεις και στους αγώνες, οπότε πρέπει να δουλεύουν σκληρά, ώστε να τους έρθει η ευκαιρία να πάνε στα τμήματα υποδομής και να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.»

Για το αν προτιμά να παίζει ως στόπερ ή ως δεξί μπακ: «Και τερματοφύλακας παίζω, αρκεί να είμαι βασικός».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey