Όχι δάκρυα για τη Μικτή Αιγαίου!

19/04/2016 - 23:25

Η Μικτή Αιγαίου γνώρισε την ήττα στον προημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, χάνοντας από την αντίστοιχη ομάδα Αθηνών, Αν. Αττικής και Πειραιά με σκορ 3-0, στο Γήπεδο των Μεγάρων.

Η ομάδα των Παναγιώτη Μαστέλλου (ΕΠΣ Λέσβου) και Θεόδωρου Θεοδώρου (ΕΠΣ Δωδεκανήσων), με πέντε Λέσβιους ποδοσφαιριστές στη βασική 11άδα (Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δοματάς, Μαρίνος, Χιωτέλλης) και έναν ακόμα που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος (Παπουτσιδέλλης), προσπάθησε για την πρόκριση, αλλά πλήρωσε το γεγονός ότι στη λήξη του ημιχρόνου έχασε την αυτοσυγκέντρωση της, δεχόμενοι δύο γκολ. Κάτι που λειτούργησε ανασταλτικά για την ψυχολογία της, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει στην επανάληψη. 

Η 14η Περιφέρεια προηγήθηκε στο 41' με γκολ του Γούσια και στο 43' έφτασε στο 2-0 με τον Παπαδόπουλο, πηγαίνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς με αέρα δύο γκολ στα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη, ο Γούσιας έγραψε και το 3-0 (47'), κόβοντας εντελώς τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αιγαίου. 

Σε κάθε περίπτωση, παρά τον αποκλεισμό, η Μικτή Αιγαίου αξίζει τα εύσημα όλων αφού η παρουσία της σε ακόμα μία διοργάνωση ήταν καθ' όλα αξιόλογη και σίγουρα η συμμετοχή της στους "8" αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Συνθέσεις:

14η Περιφέρεια (ΕΠΣ Αθηνών, Αν. Αττικής, Πειραια): Πάρσον, Παπουτσής, Λιάσκος, Παναγόπουλος, Αναστασίου, Γούσιας, Πετράι, Βιέννας, Παπαδόπουλος (80′ Χαραλαμπόπουλος), Ντουνιάς (65′ Φωτίκας) , Μπέκος (86′ Ροδίτης) Αναπληρωματικοί :  Πάτσης, Μποτζιολής, Τσιπιώτης, Σαλκιντζής

15η Περιφέρεια (Αιγαίου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δωματάς, Δρόσος, Ράφτης, Αλαχούζος, Μαρίνος, Ξεζωνάκης (46′ Φραγκίσκος), Κοντούρης (66′ Καραμανώλης), Χιωτέλης, Τρέχας (53′ Παπουτσιδέλης)  Αναπληρωματικοί Πατελίδας, Χατζηνικολάου, Μονιούδης, Αμυρσώνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey