Εκτός αποστολής ο "Πράξι" με Γιανγκ Μπόις

13/09/2016 - 14:45

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο Europa League και από αυτή απουσιάζει ο Μυτιληνιός αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος.

Το πρωί (13/9) οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς στη Βέρνη κόντρα στους Γιανγκ Μπόις, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τους Χουτεσιώτη, Ρέτσο από τους νεαρούς γηγενείς, αντί του Βούρου. Δίνεται έτσι συνέχεια στη "σιωπηλή τιμωρία" που φέρεται να έχει επιβληθεί στο νεαρό Μυτιληνιό λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, ο "Πράξι" συνεχίζει να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις ώστε να πείσει τον Μπέντο για την αξία του, παραμένοντας σε υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια στο Ρέντη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαριστές του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψουν στην Ελβετία: Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Ρομάο, Σεμπά, Βιάνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey