"Γαύροι" & "βάζελοι" εν Λέσβω για το ντέρμπι!

18/02/2011 - 17:44 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2011 - 12:20

Tο μεγάλο αυριανό ντέρμπι, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως είναι φυσικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε στέκι της πόλης και απασχολεί σοβαρά όλο το φίλαθλο κοινό, ακόμα κι αυτό που παρατηρεί, "ουδέτερο", τη "μάχη των αιωνίων" στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο κρίνεται κατά πολλούς ο τίτλος. Για τους περισσότερους όμως, το ντέρμπι αποτελεί μία ακόμα εκδήλωση υπερηφάνιας ή... μίσους και σημαντικότερο από οτιδήποτε, θεωρείται το γόητρο της νίκης.

Το sportlesvos.gr ετοίμασε για εσάς μία ιδιαίτερη… δημοσκόπηση για τα προγνωστικά του ντέρμπι, μιλώντας με αρκετούς επώνυμους Λέσβιους, φανατικούς  υποστηρικτές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το τι λένε έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μα πάνω απ' όλα, μπόλικο χιούμορ, γιατί ας μη ξεχνάμε πως είναι μόνο ένα παιχνίδι κι όχι πόλεμος! Ας μιλήσουν λοιπόν, οι διάσημοι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί του νησιού μας…

Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί

Παύλος Βογιατζής, Επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης Περιφέρειας Β. Αιγαίου

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θεωρώ τη νίκη με λιγότερα από δύο γκολ διαφορά, ως αποτυχία για το Θρύλο μας...»

Κώστας Αστυρακάκης, δημοτικός σύμβουλος

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανυπόληπτο. Στο ντέρμπι αυτός που θα κερδίσει θα είναι και αυτός που θα έχει «τρέξει» περισσότερο. Εύχομαι πάντως να κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Άρης Χατζηκομνηνός, Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Λέσβου

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να κερδίσει με όσο το δυνατόν πιο πολλά γκολ μπορεί, για να μη δώσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής του…»

Θεαγένης Διονυσάτος, ποδοσφαιριστής Αιολικού

«Αν και υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι το ματς θα έρθει «Χ». Και οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες και θα δούμε ένα καλό παιχνίδι. Όμως λόγω και έδρας, το προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός».

Δημήτρης Τάκας, Φυσιοθεραπευτής

«Ο Ολυμπιακός έχει πληρέστερο ρόστερ, παίζει στην έδρα του και είναι το φαβορί αλλά σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Για μένα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η ψυχή που θα κατατεθεί από τις δύο ομάδες.»

Παναγιώτης Δουνιάς, πρώην παράγοντας ΑΕΛΚ

"Από τη στιγμή που είδα ότι ο Σισέ φόρεσε φούστα, είμαι αισιόδοξος πως θα κερδίσουμε, παρά το ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός"

Χρυσόστομος Χατζκυριαζής, Γεν. Αρχηγός Διαγόρα

«Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και πιστεύω πως θα κερδίσει το ματς γιατί έχει καλύτερη ομάδα. Δύσκολα θα έρθει άλλο αποτέλεσμα…»

Νίκος Μηλιορέλλης, παράγοντας Αιολικού

 «Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο Παναθηναϊκός από τη «ζούγκλα» που ετοιμάζουν στο Καραϊσκάκη.»

 Τζίμης Βλαστέλλης, ποδοσφαιριστής ΑΕΛΚ

 «Αύριο τελειώνει οριστικά το πρωτάθλημα. Αύριο ξεκαθαρίζει το ποιος φοράει παντελόνια και ποιος φούστες...»

Θοδωρής Ταμβακέλλης, αθλητής χάντμπολ του Αίαντα

 «Πιστεύω πως θα γίνει ένα ανοικτό ματς γιατί και οι δύο θέλουν τη νίκη. Είναι φορμαρισμένες ομάδες και ελπίζω πως θα δούμε ένα από τα καλύτερα ματς της 10ετίας. Σισέ όμως δεν έχουν και οι δύο ομάδες…»

Στρατής Τσιντώτας, αθλητικός συντάκτης στα «Νέα της Λέσβου»

 «Του Περαία το λιμάνι είναι βαθύ, γι' αυτό αντί για φούστες και τα συναφή, καλύτερα να έρθουν με μπρατσάκια οι κατά τα άλλα συμπαθείς φίλοι μας του Παναθηναϊκού. Όσο για προγνωστικά, νομίζω ότι το «Καλώς τα παιδιά», καλώς τα 3-0», θα είναι ο τίτλος την επομένη σε πολλές εφημερίδες…»

Θοδωρής Γιακαλής, προπονητής Αστέρα Νίκης

«Και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω πως θα τελειώσει ισόπαλο το ντέρμπι...»

Παναγιώτης Χρόνης, ποδοσφαιριστής ΑΕΛΚ 

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του άσσου. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θα κερδίσει. Τέλος...»

Γιάννης Ζεστός, αθλητής μπάσκετ Γέρας

 «Εύχομαι ενόψει ντέρμπι να μην γίνουν επεισόδια και όλος ο κόσμος την επομένη να συζητάει για το ποδόσφαιρο και για τίποτα άλλο…»

 

Και στη μέση, ο... διαιτητής
Σε κάθε ντέρμπι, υπάρχει πάντα ένας διαιτητής.
Το sportlesvos.gr επέλεξε τον Γιώργο Κουκούλα, ο οποίος μας έκανε το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι...

Γιώργος Κουκούλας, πρώην διαιτητής

«Έχω να σχολιάσω, πως στο ντέρμπι διαιτητής θα είναι ένας παλικαράς, ο Καλόπουλος που για μένα είναι ιδανικός για την περίπτωση. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν προγνωστικά για ένα ντέρμπι. Ελπίζουμε άπαντες να γίνει ένα ματς σε ήπια ατμόσφαιρα και να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey