Και ο Χ. Γραμμός για το ντέρμπι των "αιωνίων" [photos]

19/02/2011 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2011 - 13:07

Ένας δικός μας άνθρωπος που έχει ζήσει από πρώτο χέρι τα ντέρμπι των αιωνίων, έχοντας γράψει παράλληλα χρυσές σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Χάρης Γραμμός δε θα μπορούσε να μην μιλήσει κι αυτός στο sportlesvos.gr για τα συναισθήματά του και τα προγνωστικά του για τη μάχη που έρχεται σε λίγες ώρες.

Ο πρώην μεγάλος άσσος του Παναθηναϊκού, που φόρεσε ωστόσο και τη φανέλα του Ολυμπιακού στο τελείωμα της σπουδαίας καριέρας του, δεν έκρυψε πως είναι δύσκολο να κάνει προγνωστικά, τονίζοντας ωστόσο πως και οι δύο ομάδες, είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένες αυτή την περίοδο.

Κύριε Χάρη πως περιμένετε το ντέρμπι των αιωνίων;

"Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, ιδιαίτερο μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που θέλουν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για το γόητρο.".

Θα θέλατε να μας δώσετε μία ευχή, ή ένα προγνωστικό για το παιχνίδι;

«Κοίταξε δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά σε ένα ντέρμπι. Ανεξάρτητα του ποιος εμφανίζεται πιο δυνατός ή πιο αδύναμος πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι, κάθε φορά βλέπουμε διαφορετικό αποτέλεσμα εκείνου που περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή πάντως και οι δύο ομάδες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, είναι φορμαρισμένες και προέρχονται από καλά αποτελέσματα και σίγουρα θα δούμε ένα καλό ματς. Ο Ολυμπιακός λόγω έδρας και της υπέρ του διαφοράς στο πρωτάθλημα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Και η πίεση αυτή τη στιγμή είναι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι πάντως να δούμε ένα καλό και θεαματικό παιχνίδι.».

 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey