O επιμένων Παυλής, νικά! [update]

25/07/2012 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2012 - 14:49

Μπορει ο Μιχάλης Παυλής να συμπεριλαμβανόταν στη λίστα που έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος για το ταξίδι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Τσέστερ, όμως «κόπηκε» την τελευταία στιγμή. Και συγκεκριμένα σήμερα το πρωί!

Ο λόγος; Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη για την συμμετοχή του Παυλή στην προετοιμασία, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Ο Βλάχος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του παίκτη στις προπονήσεις και έτριβε τα χέρια του για την επιστροφή του νεαρού άσου στην ΑΕΚ, καθώς υπολόγιζε ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής είχε παρουσιάσει στην ΑΕΚ χαρτί από γιατρό που τον είχε αναλάβει στη Γερμανία, ο οποίος εξέφραζε την άποψη ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, παρά το πρόβλημα που πέρασε. Ωστόσο, οι γιατροί της Ένωσης είχαν εντελώς αντίθετη άποψη και μετέφεραν στο τεχνικό επιτελείο ότι αρνούνται να αναλάβουν το βάρος της ευθύνης.

Τελικά, υπήρξε αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Μυτιληνιού επιθετικού, καθώς ο πρώην παίκτης του Αετού Λουτρών θα ταξιδέψει κανονικά στην Αγγλία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ και θα συμμετέχει σε αυτό!

Ο Παυλής επικοινώνησε με τον προπονητή της «Ένωσης», Βαγγέλη Βλάχο μόλις διαπίστωσε ότι το όνομά του δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που θα ταξιδέψουν στο Τσέστερ, και προσπάθησε να πείσει τον προπονητή της ομάδας ότι μπορεί να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία. Μάλιστα του εξήγησε πως το συγκεκριμένο... ιατρικό πρόβλημα που διαπίστωσε το ιατρικό τιμ δεν υφίσταται, καθώς υπάρχει χαρτί από γιατρό στη Γερμανία, το οποίο αναφέρει ότι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά σε υψηλό επίπεδο.

Ο Βλάχος έδωσε το "ΟΚ" και ο Μιχάλης Παυλής θα ταξιδέψει κανονικά στο Τσέστερ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ, στην οποία θα συμμετέχει με δική του ευθύνη.

(Πηγή: aek365.com & aekvoice.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey