Πρόεδρος εκβίαζε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή!

02/09/2012 - 11:30

Δεν προκαλεί εντύπωση το περιστατικό, που έλαβε χώρα στη Χαλκιδική, αφού φανερώνει την αδυναμία ελέγχου και διαφάνειας στις μεταγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, με την ανοχή των αρμοδίων αρχών.

Από τη στιγμή, που είναι κοινό μυστικό ότι μάρτυρες ανάλογων περιστατικών γινόμαστε καθημερινά τέτοια εποχή και στη Λέσβο, ίσως θα έπρεπε κάποτε να πάει κάποιος φυλακή για να γλιτώσουμε από τη "γάγγραινα" του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με παράγοντες που βγάζουν "χαρτζιλίκι" και ποδοσφαιριστές που εξαγοράζουν την "ελευθερία" τους.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα της zougla.gr: "Πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου της Χαλκιδικής, στην τοπική ομάδα των Νέων Μουδανιών, συνελήφθη για εκβίαση εις βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 58χρονος παράγοντας ζητούσε 2.500 ευρώ από τον 25χρονο παίκτη, προκειμένου να του δώσει το δελτίο του, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Ο νεαρός άνδρας κατήγγειλε την εκβίαση στις αστυνομικές Αρχές και έπειτα από επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη χθες ο 58χρονος, την ώρα που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χρήματα που προηγουμένως είχε ζητήσει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey