Συγκλόνισε ο Παυλής! [vid]

03/02/2013 - 22:55 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2013 - 14:01

Pavlis_synenteyksi_Goal1Ο 24χρονος Μυτιληνιός επιθετικός της ΑΕΚ αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στην "Αθλητική Κυριακή" της ΝΕΤ, κάνοντας μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ζωής σε όλο τον κόσμο...

"Είναι μια πονεμένη ιστορία, Μάιϊος του 2010. Ξύπνησα ένα πρωινό, είχα κάποιο πρόβλημα ξαφνικό και από εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή. Έμεινα στα άδυτα για σχεδόν δυο χρόνια..."

-Τι ακριβώς είχες τι ένιωσες;
"Ενιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια. Είχα παράλυση σε κάποια σημεία του σώματός μου. Πήγα στην προπόνηση, πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω. Έκεί κατάλαβα οτι κάτι παίζει..."

-Οι γιατροί τι σου είπαν, ποια ήταν η διάγνωση της ασθένειας σκλήρυνση κατα πλάκας;
"Ναι, κάπως έτσι. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Έχασα τον κόσμο κάτω απο τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη ασθένεια. Μετά ξεκίνησε ο δικός μου γολγοθάς. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα, είμαι εγωϊστής και δε θα με νικήσει η αρρώστια. Δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα παιδί είκοσι ετών να υποβάλλεται σε αυτού του είδους τις θεραπείες και αγωγές με ενέσεις τρεις φορές την εβδομάδα. Όταν έμεινα ελεύθερος απο την ΑΕΚ, είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες, όμως δε με έπαιρναν λόγω του προβλήματος με την υγεία μου."

-Οι γιατροί τι σου είπαν οτι μπορεί και να μην ξανάπαιξεις ποδόσφαιρο;
"Ναι βεβαίως. Δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Μου ανέφεραν και αυτό το ενδεχόμενο, ότι μπορεί να μην παίξω ξανά... Μου είπαν ότι αν δεν προσέξω, δε θα ξανπαίξω."

-Συμπαράσταση είχες;
"Από πολύ λίγους άνθρωπους. Μόνο η οικογένεια μου με στήριξε σε αυτή την περιπέτεια. Αισθάνθηκα ότι η ΆΕΚ με πέταξε εκείνη τη στιγμή..."

-Σε είχαν χαρακτηρίσει νέο Ντέμη όταν ήρθες...
"Ισως και για αυτό το λόγο να με πέταξαν εκείνη την περίοδο..."

-Εκδίκηση στο πρόσωπο του Ντέμη, δηλαδή;
"Ισως. Από ένα σημείο και μετά δε βάζουμε τίποτα πάνω από την υγεία μας. Αν και αυτο με έριξε ψυχολογικά εκείνη την περίοδο, έπρεπε να γυρίζω στο σπίτι από τον καφέ, για να κάνω τις ενέσεις. Δεν ήταν καθόλου εύκολη για μένα εκείνη η εποχή."

-Έχεις φανταστεί ότι αυτό που κάνεις ειναι επικίνδυνο και για τη ζωή σου;

"Ναι, όμως δεν το σκέφτηκα στιγμή όταν ζήτησα να γυρίσω στην ΑΕΚ και να ακολουθήσω την προετοιμασία. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι τέτοια, που ακόμα και τη ζωή μου δίνω. Το απέδειξα αυτό. Πέρασε αμυδρά απο το μυαλό μου, αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους. Θα τη σώσουμε την παρτίδα, είναι βέβαιο."

Υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα. Ο Λίνεν ανέφερε ότι υπήρχαν παίκτες, οι οποίοι πήγαιναν στις προπονήσεις νηστικοί...
"Για να το είπε, έτσι θα είναι. Κι εγώ βιώνω δύσκολα. Δε θέλω να επιβαρύνονται οι γονείς μου. Είναι μεγάλοι άνθρωποι και πραγματικά δεν μπορώ να τους γίνομαι βάρος."

Δείτε το βίντεο από την Αθλητική Κυριακή στο 1:55

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey