Πανηγυρισμοί στη Μυτιλήνη, χαμός στο γκολ! [vids]

25/06/2014 - 15:42

Samaras_Greece_Ivory_Coast2-1H Ελλάδα είναι απο χθες τα μεσάνυχτα στους "16" του Μουντιάλ, που διεξάγεται στη Βραζιλία, μετά τη νίκη της επί της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έβγαλαν ξανά στους... δρόμους τους Έλληνες, έστω και σε μικρότερη κλίμακα σε σχέση με το έπος του 2004, όμως είναι δεδομένο πως αν το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Κόστα Ρίκα η Εθνική μας πάρει ξανά το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά, το τι έχει να γίνει απ' άκρη σ' άκρη ανά την Ελλάδα, είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις.

Στη Μυτιλήνη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, φίλοι της Εθνικής βγήκαν στην Προκυμαία και με κόρνες σε μηχανάκια και αυτοκίνητα... ξύπνησαν και όσους -λίγους- είχαν ξαπλώσει από νωρίς χωρίς να δουν το παιχνίδι και το εκπληκτικό του φινάλε. Με συνθήματα... Πορτογαλίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Πλατεία Σαπφούς, μπροστά στην κάμερα του Γιώργου Παπαδόπουλου, με την ευχή παράλληλα η παρουσία τους να είναι περισσότερο μαζική, θυμίζοντας το 2004. 

{youtube}UlILhDh-HZc{/youtube}

Το τι ακριβώς όμως συνέβη την ώρα που ο Σαμαράς έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και πήρε φόρα για να εκτελέσει το πέναλτι στο 93', οδηγώντας την Ελλάδα για πρώτη φορά στα χρονικά στους "16" ενός Μουντιάλ, δείτε το στο βίντεο από το Caprice Cafe Bar στην Παναγιούδα, όπου οι πιο... τρελαμένοι, λίγο έλειψε να πηδήξουν μέσα στο λιμανάκι από τη χαρά τους!

{youtube}-N9CoWpQTLU{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey