Ες αύριον τα σπουδαία!

02/06/2011 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2011 - 16:42

Με ανακοίνωσή της η Football League βάζει τέλος στην αγωνία, αλλά και τον εκνευρισμό των ομάδων που συμμετέχουν στους αγώνες κατάταξης, αφού όπως τονίζεται την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η επικύρωση των βαθμολογιών στα πρωταθλήματα της Β' και της Γ' Εθνικής και ακολούθως, η κλήρωση των play out και play off.

Η σημερινή μέρα πάντως αναμένεται επίσης με έντονο ενδιαφέρον, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα ονόματα ομάδων που εμπλέκονται στο "ελληνικό φαινόμενο" με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυστηρές κυρώσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που δεν αποκλείεται να επισύρουν ακόμα και την ποινή του υποβιβασμού. Έτσι, πολλά θα κριθούν τις επόμενες ώρες γύρω από τον ποδοσφαιρικό χάρτη των εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

"Συνεδριάζει την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Football League ΟΠΑΠ, όπως και κλήρωση των play offs και play out.

2. Διάφορα Θέματα"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey