Έντονη φημολογία για πλαστά στην Επανομή!

03/06/2011 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 03/06/2011 - 11:39

Συνεχίζονται να συμβαίνουν απίστευτα κι όμως... ελληνικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, με απειλές εις βάρος του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, αλλά και τραγικές καθυστερήσεις σε ότι αφορά τις επικυρώσεις των βαθμολογιών στα πρωταθλήματα της χρονιάς που ολοκληρώνεται.

Την ίδια ώρα, στα διάφορα δημοσιογραφικά στέκια εντείνεται η φημολογία για πρόβλημα σε ότι αφορά τις ενημερότητες που κατέθεσαν στην Ομοσπονδία συνολικά 21 ομάδων σε Β' και Γ' Εθνική, ανάμεσα τους και η Αναγέννηση Επανομής.

Ο χάρτης των ομάδων σε Football League και Football League 2 ενδεχομένως να αλλάξει ριζικά, εφόσον ευσταθούν όσα ακούγονται σχετικά με την υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες. Ούτε μια, ούτε δύο αλλά 21 στο σύνολό τους ομάδες και από τις δύο κατηγορίες, φέρονται να έχουν πρόβλημα και η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι! 

Ιωνικός, Εθνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κόρινθος, Ασπρόπυργος, Παναιγιάλειος, Πανηλειακός, Αίας Σαλαμίνας, Χερσόνησος είχαν τιμωρηθεί σε πρώτο επίπεδο με ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών που είχαν αποκτηθεί τον Ιανουάριο, ενώ το βράδυ της Πέμπτης προστέθηκε και η Παναχαϊκή, με τον πρόεδρο της αχαϊκής ομάδας, Αλέξη Κούγια, να διαβεβαιώνει πάντως πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αντίστοιχη φημολογία αναπτύχθηκε ωστόσο και για την Αναγέννηση Επανομής, με την ΑΕΛΚ να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και να κάνει όνειρα ακόμα και για την απ' ευθείας άνοδό της στη Β' Εθνική, αφού οι ομάδες που έχουν παρανομήσει κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, από τις 21 ομάδες οι 8 αγωνίζονται στη Football League και οι 13 στη Football League 2. Δεν αποκλείεται μάλιστα, όλες αυτές να αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλο πρόβλημα και να έχουν την τύχη του Ηρακλή, γεγονός που θα φέρει τεράστιες αλλαγές στους βαθμολογικούς πίνακες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey