Βαριά ήττα για τη Σαπφώ στα Χανιά

27/02/2022 - 23:13 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2022 - 23:39

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Σαπφώ από τον ανώτερο ΑΟΧ, ο οποίος έκανε ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Α Εθνική γυναικών.

Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση και στις δύο εστίες. Στο 31' σε μία ανύποπτη στιγμή με ένα μακρινό σουτ της Νιαυραδάκη και κακό υπολογισμό της γκολκίπερ, η Σαπφώ έμεινε πίσω στο σκορ και χωρίς να προλάβει να συνέλθει δέχθηκε και το δεύτερο γκολ με παρόμοιο τρόπο από την Τζουτζουράκη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Λέσβου προσπάθησε να αντιδράσει με πίεση πιο ψηλά, πάτησε καλύτερα στην αντίπαλη περιοχή, όμως έπειτα από ένα κόρνερ, ανενόχλητη η Κασωμένου στο 53' πήρε την κεφάλια μέσα στην μικρή περιοχή και έκανε το 3-0, ενώ το τέταρτο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις με την Τζουτζουράκη ξανά να πιάνει μία βολίδα από πολύ μακριά, στέλνοντας τη μπάλα στα "Γ" της Ψωμαδέλλη. Πλέον, η Σαπφώ κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα 11/3 στη Ικαρία.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Χανιά (Γιάννης Τσικουδάκης): Στανίνου, Μελάκη, Μαρινάκη, Πισσαδάκη, Δημισκίδου, Τζουτζουράκη, Ζντράβκοβιτς, Λαγογιάννη (70′ Koυρομιχελάκη), Νιαυραδάκη (80′ Καυλαρή), Κασωμένου, Τσικουδάκη (80′ Μαθιουδάκη)

Σαπφώ (Μάριος Δασκάλου): Ψωμαδέλλη Β., Κατσαρά(85' Βογιατζή), Κατρακάζα Δ.(85' Κουρτή), Ασημίνου, Ψωμαδέλλη.ΒΙ., Καρόζη, Φιδάνη, Κατρακάζα Ε., Μπασιά(75'Δαγκλή), Αγγελάκη, Γιαννή

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey