«Λευκή» ισοπαλία για Ακράτητο και Σαπφώ

13/04/2024 - 15:22 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2024 - 15:51

Η Σαπφώ έμεινε στο 0-0 με τον Ακράτητο στην έδρα του, ολοκληρώνοντας το φετινό πρωτάθλημα με 15 βαθμούς.

Μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τα πάντα έχουν κριθεί και χωρίς πολλές φάσεις, η ομάδα της Λέσβου πλησίασε σε κάποιες περιπτώσεις στο γκολ, χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Η Σαπφώ ξεκίνησε πιο δυναμικά μετρώντας ένα δυνατό σουτ της Τσεσμετζή στο 4ο λεπτό που απομάκρυνε με υπερένταση η Τσομπανοπούλου. Στη συνέχεια ο Ακράτητος ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει η Αψαθά. Στο 32ο λεπτό πέρασε εκτός γηπέδου λόγω τραυματισμού η Ασημίνου, με την Κορωναίου να παίρνει την θέση της. Καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους, η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Αργύρη, με την τερματοφύλακα να είναι πάλι παρούσα, όπως και στη συνέχεια η προσπάθεια της Μπουλμπούλη που κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη έγινε πιο σκληρό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. Ο Ακράτητος στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να πατήσει ανεπιτυχώς στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενες άγγιξαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις μετά από εκτελέσεις φάουλ και αναταραχή που προκλήθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Μεγαλύτερη στιγμή για τη Σαπφώ, στην τελευταία φάση του αγώνα με πρωταγωνίστρια ξανά τη Τσεσμετζή που δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει την Τσομπανοπούλου.

Σαπφώ(Πιπεράς): Αψαθά, Κούρτη, Τσακογιάννη, Τσεσμετζή, Ψωμαδέλλη, Βογιατζή, Χατζηχαραλάμπους(65’Ζκέρη), Ασημίνου(32’Κορωναίου), Αργύρη, Μπουλμπούλη(65’Παπουτσή), Τζινή(88’Σωμαράκη)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

φωτογραφία: Greek Women's Soccer News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey