Στραβοπάτημα στην Ικαρία και παράπονα για τη διαιτησία

12/03/2022 - 11:11 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2022 - 13:17

Με τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 επιστρέφει η Σαπφώ από την Ικαρία σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τραυματισμούς αλλά και την προκλητική διαιτησία εις βάρος της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η ομάδα της Λέσβου θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης όμως σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι για τη Σαπφώ, στη μια μάλιστα έπειτα και από υπόδειξη του βοηθού τον οποίο αγνόησε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Σαπφώ με την Ασημίνου στο 10ο λεπτό με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της, ωστόσο ο Διαγόρας βρήκε την ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου με σκορερ τη Στενού και στο 60' πέτυχε την ανατροπή με κοντινή κεφαλιά της Κατέχη μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, αφού η Φρόσω Κατρακάζα τρία λεπτά αργότερα με ωραίο σουτ ισοφάρισε για το τελικό 2-2. 

Η Σαπφώ δεν είναι ευχαριστημένη με από αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στον τελευταίο της βαθμολογίας Διαγόρα, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει την δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα χωρίς να μετρά νίκη με μόλις δύο βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey