Στον Ταρλά με τη Βασίλισσα Νότου

18/03/2022 - 19:31 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2022 - 19:43

Την Βασίλισσα Νότου υποδέχεται η Σαπφώ για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β Εθνικής.

Η ομάδα του Μάριου Δασκάλου μετά την ισοπαλία στην Ικαρία, θα ψάξει τους τρεις βαθμούς της νίκης υποδεχόμενη την ομάδα της Κρήτης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι. Μάλιστα η Σαπφώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τον αγώνα. Αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΠΣ ΣΑΠΦΩ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ ΠΟΙ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, θα γίνει την Κυριακή 20-03-2022 στις 13.00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Ταρλά). 

Η είσοδος του κοινού είναι ελεύθερη (με πληρότητα έως και 75%) και θα γίνεται μόνο από την κεντρική είσοδο του Σταδίου, η οποία θα ανοίξει στις 12.00. Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο η είσοδος του κοινού επιτρέπεται ως εξής:

• Ενήλικες μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης εν ισχύ

• Ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζοντας PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών

• Ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα

Κατά την είσοδο του κοινού θα γίνεται έλεγχος με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Παρακαλούμε όσοι προσέρχεστε στον αγώνα να τηρείτε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey