Νίκη στο φινάλε για τη Σαπφώ

20/03/2022 - 20:49 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2022 - 21:23

Αγχωτική νίκη με ανατροπή 2-1 λίγο πριν το τέλος του αγώνα για τη Σαπφώ κόντρα στη Βασίλισσα Νότου, στο "παγωμένο" Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Η Κτενάκη μετά από στημένη μπάλα αλλά και την βοήθεια του αέρα άνοιξε το σκορ στο 17' για την ομάδα της Κρήτης, όμως λίγο αργότερα η Φιδάνη με προβολή έκανε το 1-1, ενώ είχε και δοκάρι. Η Σαπφώ μέτρησε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες έως την λήξη του πρώτου μέρους με την Γιαννή και την Φρόσω Κατρακάζα. 

Στο δεύτερο μέρος η κατοχή ανήκε εξ'ολοκλήρου στην ομάδα του Μάριου Δασκάλου η οποία είχε κλείσει τον αντίπαλο της δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το δεύτερο τέρμα, ωστόσο έλειπε η τελική προσπάθεια, μέχρι το 91ο λεπτό όπου η Ασημίνου με σουτ από το ύψος της περιοχής λύτρωσε την ομάδα της χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Λεοντικός κέρδισε 0-6 τον Παμπαιανικό, οι Τράχωνες 3-1 τον Διαγόρα, ενώ η αναμέτρηση Ατρόμητος-Χανιά αναβλήθηκε για συγκοινωνιακούς λόγους.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ (Δασκάλου): Ψωμαδέλλη, Κούρτη(75'Βογιατζή), Βούρου(65'Μπασιά), Ασημίνου, Καρόζη, Κατρακάζα Ε(89'Δαγκλή), Κατρακάζα Δ, Κατσάρα, Φιδάνη(89'Ψωμαδέλλη Β.), Αγγελάκη, Γιαννή

Βασίλισσα Νότου: Μαρκάκη, Λυμπεροπούλου, Σαμιωτάκη, Λαμπράκη, Πιτροπάκη, Κτενάκη, Πλωμαρίτη, Ασπραδάκη, Παπαδοπετράκη(65'Τζωρτζάκη), Μπουρλάκη, Κάστορα

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey