Μπορούσε τη νίκη η Σαπφώ αλλά έμεινε στην ισοπαλία

03/04/2022 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2022 - 13:03

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι χθες το μεσημέρι στο γήπεδο "Χωραφά" ανάμεσα στον Ατρόμητο Αθηνών και τη Σαπφώ.

Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση με καλή τακτική προσέγγιση του αγώνα από τις παίκτριες του Μάριου Δασκάλου οι οποίες δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να επιβάλει το ρυθμό της, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Ατρόμητου που δεν μπόρεσαν όμως να μετουσιωθούν σε  γκολ.

Στο πρώτο μέρος έγινε δυνατό παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις με τη Σαπφώ να περιορίζει σωστά τον αντίπαλο της. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος απείλησε με την Ιουλία Καλέλλη με καταγωγή από τη Λέσβο η οποία σημάδεψε το δοκάρι, από κει και μετά όμως η Σαπφώ κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Γιαννή και η Φιδάνη σε τετ α τετ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα όπως και η Φρόσω Κατρακάζα που ήταν από τις κορυφαίες του γηπέδου με μοναδική ευκαιρία στο 80'.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος():Δημητρακοπούλου, Κουκουλοπούλου(5' Σπανού), Ευθυμιάδου, Ζάρρα,Μισιρλή,Δαμουλιανού(67'Κυριακίδη), Κατσανού,Ιωάννου,Συρμή,Λαδέρου(67'Καλέλλη),Κώστα(80'Σκαρλάτου)

Σαπφώ(Δασκάλου): Ψωμαδέλλη, Δαγκλή(70'Κουρτή), Κατρακάζα Δ., Ασημίνου, Ψωμαδέλλη Β.,Καρόζη Κατρακάζα Ε., Κατσάρα, Γιαννή(89'Βούρου), Αγγελάκη, Μπασιά(51'Φιδάνη)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey