Νέος προπονητής της Σαπφούς ο Σπύρος Πιπεράς

13/07/2023 - 09:20 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2023 - 10:19

Νέα σελίδα στην τεχνική ηγεσία της Σαπφούς, η οποία συμφώνησε με τον 28χρονο Μυτιληνιό προπονητή Σπύρο Πιπερά.

Η Σαπφώ ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών με "υπηρεσιακό" προπονητή τον Πάρη Καραϊσκάκη, ο οποίος παραμένει μέλος του τεχνικού επιτελείου. Η διοίκηση της ομάδας θέτει πλέον σε εφαρμογή τα πλάνα της για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, καλύπτοντας αρχικά το κενό στον πάγκο της ομάδας. Ο νέος τεχνικός του σωματείου, διαμένει στην Αθήνα τα τελευταία εννέα χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ενώ διαθέτει και δίπλωμα UEFA B.

piperas2.jpeg (769×488)

Ο Πιπεράς ήταν προπονητής κυρίως σε τμήματα υποδομών στην Αθήνα και ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για τη Λέσβο, σε μια νέα πρόκληση σίγουρα για εκείνον, αφού για πρώτη φορά θα κοουτσάρει γυναικεία ομάδα.

Συγκεκριμένα, είχε αναλάβει για 3 χρόνια τα τμήματα υποδομής των Τραχώνων Αλίμου U16 και U12 και έναν χρόνο στον Παλληνιακό  U12 και U14. Ακόμη, ήταν στον Κένταυρο Βριλησσίων για 2 χρόνια ως υπεύθυνος ηλικιακών τμημάτων και προπονητής U12,U14 και U16 με πολύ καλές πορείες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών και κατακτήσεις πολλών τουρνουά της Αθήνας και ένα έτος στον Α.Ε Χολαργού U12, με επίσης εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών και κατάκτηση τουρνουά.

piperas-ripis.jpg (770×565)

Ως ποδοσφαιριστής είχε πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών (Α.Ο Τραχωνων, Κένταυρος Βριλησσίων και Χολαργός ) αλλά και στη Γ Εθνική με την ομάδα των Τραχώνων και την U20 της ΑΕΛΚ. 

Επιπλέον, το τεχνικό τιμ θα στελεχώσει ο Βάϊος Ρίππης που συνεχίζει ως προπονητής φυσικής κατάστασης και με την μεγάλη του εμπειρία αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην γενικότερη οργάνωση του σωματείου ενόψει της νέας χρονιάς. 

Τέλος, ο Δημήτρης Πολυζώνης για ακόμη μια χρονιά θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ παραμένει σε νευραλγικό πόστο και ο Πάρης Καραϊσκάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey