Ανακοίνωσε Τσαγκογιάννη και Νταή η Σαπφώ

13/09/2023 - 11:18 Τελευταία τροποποίηση στις 13/09/2023 - 11:33

Η Σαπφώ ανακοίνωσε επίσημα τις πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δύο πρώτες δυνατές προσθήκες για την ομάδα της Λέσβου, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της δύο ποδοσφαιρίστριες με παραστάσεις από την Α Εθνική. Τη φανέλα της ομάδας θα φορέσει ξανά η Δέσποινα Τσαγκογιάννη η οποία αγωνίστηκε στην πρώτη συμμετοχή της Σαπφούς στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 

Επίσης, η Σαπφώ συμφώνησε με την 21χρονη Θεοδώρα Νταή με καταγωγή από τη Λέσβο.Η Νταή πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Η ΑΠΣ Σαπφώ ανακοινώνει την μεταγραφή της Δέσποινας Τσαγκογιάννη, η οποία αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Είναι παλιά γνώριμη της ομάδας μας, μιας και αγωνίστηκε στην νεοσύστατη Σαπφώ στην πρώτη μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έχοντας συντελέσει καθοριστικά στην άνοδό μας στην Β Εθνική. Την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Α εθνική με την ομάδα Γιάννενα WFC, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Ιωαννίνων (μετονόμαστηκε σε Αστερας Ladies) και πέρσι φορούσε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα WFC. Δέσποινα καλώς όρισες πίσω την οικογένεια της Σαπφούς, καλή επιτυχία!"

ntai-sapfo-2023-24.jpg (770×530)

"Η ΑΠΣ ΣΑΠΦΩ ανακοινώνει την απόκτηση αριστερής μέσου Θεοδώρας Νταή. Η 21χρονη ποδοσφαιρίστρια είναι 4ετής φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και έχει καταγωγή από την Λέσβο. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες της Ολυμπιάδας Υμηττού, συνέχισε στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου έχοντας εξαιρετική παρουσία, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου στην Α’ Εθνική. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ζακύνθου για την συνεργασία στην μεταγραφή της παίχτριας, ευχόμενοι συγχρόνως καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Θεοδώρα καλώς όρισες, καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey