«Θέλουμε η Σαπφώ και η Λέσβος να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα» (video)

01/04/2024 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2024 - 14:40

Μετά τη λήξη του αγώνα Σαπφώ-Αγ. Θωμάς που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της η ομάδα της Λέσβου στη Β Εθνική γι' άλλη μια χρονιά, μίλησαν στην κάμερα του sportlesvos ο πρόερος της ομάδας Άρης Λαζαρής και η τεχνική διευθύντρια Αγγελική Λεμονιά.

Ο κ. Λαζαρής ανέφερε ότι ήταν μια καλή χρονιά παρά κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, γιατί οι αθλήτριες ανταπεξήλθαν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι τιμή μου συμπλήρωσε που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και καταφέρνουμε να ακούνε τη φωνή της Λέσβου και η Σαπφώ στην υπόλοιπη Ελλάδα για θετικά πράγματα. Οι παίκτρες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αν και είναι ερασιτέχνες και η μεγαλύτερη ευτυχία για όλους στον σύλλογο είναι η Κυριακή που θέλουμε να πάμε στο γήπεδο να δούμε τα κορίτσια να να αγωνίζονται. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να ανέλθουμε κα στα μεγαλύτερα σαλόνια. Μη ξεχνάμε ότι το ροστερ αποτελείται στο μεγαλύτερο ποσοστό από γηγενείς αθλήτριες. Έχω καλούς συνεργάτες και θα συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό.

Η Αγγελική Λεμονιά σημείωσε ότι είναι μεγάλη ευτυχία που κατάφερε η Σαπφώ να παραμείνει στην κατηγορία, για να μπορέσει να δουλέψει και η νεοσύστατη ομάδα που αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Η Β εθνική έχει διαφορετικό επίπεδο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Φέτος δούλεψαν όλοι μαζί, προπονητές της ακαδημίας, της Κ17 και το τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας και πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey